Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce preturi mici in Bulgaria pentru un sejur. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar in septembrie

Playtech Playtech,
Ce preturi mici in Bulgaria pentru un sejur. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar in septembrie

Atat pentru preturi cat si pentru distanta parcursa, litoralul bulgaresc continua sa ramana o zona foarte accesibila pentru turistii romani. Hotelurile din Bulgaria vor fi deschise pana la inceputul lunii octombrie si vor avea preturi mai mici cu reduceri de pana la 30%. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un sejur in Bulgaria . continuă pe Playtech

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Salariul colosal pe care il va avea Messi la Manchester City. Cati bani va castiga in 5 ani

Transferul lui Leo Messi la Manchester City este pe clipa ce trece mai aproape de materializare. Cei de la FC Barcelona continua sa se opuna, dar jucatorul este convins ca poate sa plece liber de contract. Chiar si in cazul in care catalanii ar avea castig de cauza, oricum sunt sanse mici sa se poata .

Cum esti tepuit in service-urile din Romania: cu cati bani iti repari masina in alte locuri

Daca detii o masina in Romania, atunci inevitabil vei ajunge, la un moment dat, intr-un service pentru reparatii sau o simpla inspectie tehnica. Si ar fi bine sa stii daca preturile.

Cum vezi cati bani ai cheltuit pe Steam, sa-ti dai seama daca ai o problema

Steam este unul dintre cele mai populare magazine virtuale din lume, mai ales cand vine vorba de jocuri video. Din pacate, din cauza ofertelor si reducerilor, ajungi sa nu-ti dai seama cati.

Ce trebuie sa tina romanii in portofel pentru a avea bani tot timpul. Lidia Fecioru a spus trucul sau

Nu este niciun secret faptul ca multi romani au probleme financiare si rate la banca. Dar celebra Lidia Fecioru ne spune ce trebuie sa tina romanii in portofel pentru a avea bani tot timpul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este prima care practica sfaturile pe care le si da oamenilor, la TV. Recent, aceasta a dezvaluit la .

Business report: Cine e premierul gasit de Ciolacu. Lazea, BNR: O Romanie ramasa in urma intr-o Europa ramasa in urma. Cum se apara Romania in fata Gabriel Resources. Viata in Liban: Salarii mici si barter pentru mancare

Cine e premierul finantist gasit de Marcel Ciolacu * Valentin Lazea: O Romanie ramasa in urma intr-o Europa ramasa in urma * Cheltuielile publice cresc puternic, odata cu majorarea pensiilor, iar solutia pe termen mediu nu poate fi gasita decat in inflatie * Procesul de 5,7 miliarde de dolari pentru aurul de la Rosia Montana. Cum se apara Romania in fata acuzatiilor companiei * Daniel Daianu: Nu ne vom putea permite deficite foarte mari * Viata in Liban: Salarii mici, barter pentru mancare si scutece, economii confiscate * Promisiunile din Programul de guvernare al PSD: majorarea pensiilor si alocatiilor, testare in masa si masti de la stat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )