Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Playtech Playtech,
Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

Klaus Iohannis, cu cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura: in cea mai dificila perioada pentru Romania, PSD vrea sa arunce tara in haos pentru a pune mana pe putere cu orice pret

Presedintele Kalus Iohannis transmite un mesaj, luni, cu doar cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Seful statului acuza PSD ca in cea mai dificila perioada pentru Romania . ) vrea sa.

Cati bani cere Florin Salam pentru o cantare. Nici daca iti vinzi casa nu ti-l permiti la nunta sau botez

S-a aflat cati bani solicita Florin Salam pentru cateva ore de cantare. Manelistul cere pentru un program de cateva ore intre 10000 si 20000 de euro, insa doar banii nu sunt suficienti. Cati bani cere Florin Salam pentru un program artistic. Trebuie sa-ti vinzi casa ca sa il aduci la nunta sau botez Florin Salam, .

Salariul colosal pe care il va avea Messi la Manchester City. Cati bani va castiga in 5 ani

Transferul lui Leo Messi la Manchester City este pe clipa ce trece mai aproape de materializare. Cei de la FC Barcelona continua sa se opuna, dar jucatorul este convins ca poate sa plece liber de contract. Chiar si in cazul in care catalanii ar avea castig de cauza, oricum sunt sanse mici sa se poata .

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! E jucatorul pentru care a insistat Cosmin Contra

Fanii lui Dinamo au din ce in ce mai multe motive de bucurie dupa ce echipa a fost preluata de investitorii spanioli. Aducerea lui Cosmin Contra la echipa a fost aplaudata, in ciuda faptului ca Multescu a fost si el foarte apreciat. Dar de la noul antrenor se asteapta sa insiste pentru realizarea de noi .

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

VIDEO Cea mai scumpa oaie din lume a fost vanduta pentru 368.000 de lire

Un miel rasa Texel a devenit cea mai scumpa oaie din lume dupa ce a fost vandut pentru aproape 368. 000 de lire la o licitatie din Scotia, relateaza BBC.

Se dau 2.500 de lei pentru romani. Cum se pot lua banii

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Modalitatile de acordare sunt reglementate printr-un ordin emis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 500 de lei pentru romani. Conditii si cum a fost stabilita suma Guvernul a hotarat sa acorde un sprijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )