Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce preturi piperate sunt la Targul de Craciun din Bucuresti. Cati bani scot vizitatorii din portofel pentru o simpla gogoasa

Playtech Playtech,
Ce preturi piperate sunt la Targul de Craciun din Bucuresti. Cati bani scot vizitatorii din portofel pentru o simpla gogoasa

Targul de Craciun Bucuresti s-a deschide joi, 28 noiembrie 2019, in Piata Constitutiei si atunci a fost pornit iluminatul festiv de sarbatori, din Capitala. Spectacolul de deschidere de pe 28 noiembrie a fost sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana & Banda Agurida. Targul se afla la cea de-a treisprezecea editie . continuă pe Playtech

FOTO. Cum arata Targul de Craciun din Strasbourg, la un an dupa atentatul din 2018

La un an dupa atentatul terorist din 2018, soldat cu cinci morti si zece raniti, Targul de Craciun din Strasbourg s-a umplut din nou cu turisti, decoratiuni luminoase, magazine si restaurante, miros de scortisoara si vin fiert. Masurile de securitate sunt insa mai drastice acum ca niciodata.

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

VIDEO Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington

Melania Trump a aprins joi seara instalatia de lumini care decoreaza bradul de Craciun din Washington, in cadrul unui eveniment la care prima doamna a Statelor Unite a fost insotita de sotul ei, presedintele Donald Trump.

Poluarea din Bucuresti, mai periculoasa ca niciodata: toate limitele au fost depasite

Sistemul de Monitorizare a Calitatii Aerului din Bucuresti a confirmat ca limitele nivelului de poluare pentru acest an au fost depasite, iar consecintele sunt grave. Bucurestiul tinde sa.

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

Profesor Bogdan Murgescu: De ce-l votez ca rector pe Marian Preda. Scrisoare deschisa catre membrii comunitatii academice a Universitatii din Bucuresti

Profesorul Bogdan Murgescu a publicat pe Contributors. ro o scrisoare deschisa in care explica motivele pentru care il sustine pe Marian Preda la postul de rector al Universitatii din Bucuresti. Pe data de 4 decembrie a avut loc primul tur al alegerilor pentru desemnarea noului rector, iar reultatele au fost Prof. univ. dr. Marian Preda 477 voturi 46,44 % din numarul de voturi exprimate). Prof. univ. dr. Laurentiu Vlad 488 voturi 47,51 % din numarul de voturi exprimate). Miercuri, se va tine turul al doilea al alegerilor.

Avarie dupa avarie! Sute de familii din Bucuresti stau fara apa calda si caldura

In prag de sarbatori, Capitala Romaniei este in avarie. Sute de familii din Bucuresti stau si la aceasta ora fara apa calda sau incalzire. in timp ce in unele zone reteaua de apa a cedat si a in.

Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns pana la etajul 10

Traficul pe strada Dristorului la intersectie cu Mihai Bravu din Capitala a fost restrictionat dupa ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu doua autospeciale si o masina de descarcerare pentru a stinge focul. Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Un salon de bronzat a luat foc O .

Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington (VIDEO)

S-a dat startul sarbatorilor de iarna la Washington. Melania Trump a aprins, joi seara, instalatia de lumini care decoreaza bradul de Craciun. Prima Doamna a SUA a fost insotita la eveniment de sotul.

Ghidul alergatorului. Cat de prietenoase cu sportul sunt parcurile din Bucuresti

Nu sunt nici prea multe, nici foarte prietenoase, sigure sau spectaculoase, insa parcurile din Capitala ofera totusi suficiente trasee pe care se inghesuie tot mai multi alergatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )