Libnet.ro
UNICEF

05:30

Preturile pentru Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, la precomanda: cu cat au listat retailerii cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preturile pentru Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, la precomanda: cu cat au listat retailerii cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge costa, la precomanda, si peste 5. 000 de lei, insa chiar si asa sunt extrem de multi fani ai brandului care isi vor achizitiona noile telefoane mobile si la aceste preturi. continuă pe Wall-Street Ro

Samsung Galaxy S6 Edge, cel mai scump telefon din Romania. E deja la precomanda

Samsung a prezentat Samsung Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 la Barcelona, la Mobile World Congress 2015. Telefoanele au fost introduse deja la precomanda si ne putem face o impresie despre pretul la care vor fi comercializate aceste terminale.

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge in Romania e cel mai scump telefon de la noi

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge in Romania este unul enorm, mai ales daca este sa-l comparam cu cel al altor terminale, cum ar fi iPhone 6 sau LG G3. Telefonul este disponibil la precomanda in Romania. UPDATE: Terminalul poate fi gasit si in oferta Domo. Acolo, pretul Samsung Galaxy S6 Edge incepe de la 3.

Samsung Galaxy S6 Pret in Romania la precomanda

Pretul Samsung Galaxy S6 in Romania nu este atat de mare, comparand cu pretul Samsung Galaxy S6 Edge, dar ramane un terminal costisitor. Samsung Galaxy S6 a fost lansat, pe 1 martie, inainte de MWC 2015, la Barcelona. Este unul dintre cele mai frumoase telefoane anuntate in acest an, cel mai performant de pana acum, [].

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge primesc deja primele baterii externe de la Mophie

Deoarece Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt printre primeletelefoane Samsung cu baterie nedetasabila, este probabil sa aveti nevoiede o baterie suplimentara. Urmatoarele varfuri de gama de la Samsung au fost anuntate oficial in urma cu cateva zile. Pe langa un set impresionant de specificatii tehnice, S6 va integra o baterie de 2. 550 mAh, in [].

Samsung Galaxy S6 e copiat dupa iPhone 6: Cat de adevarat e?

Samsung Galaxy S6 pare copiat dupa iPhone 6 si cum telefonul Apple a fost lansat inaintede cel al sud-coreenilor, trebuie sa fie adevarata presupunerea, nu? De fapt, nu e niciun adevar ca Galaxy S6 e copiat dupa iPhone 6. Aceste dreptunghiuri din metal, plastic si sticla sunt reciclate de la an la an, in functie [].

Cum au ajuns masa din bucatarie si noptiera sa-ti incarce telefonul: Revolutia incepe cu Samsung Galaxy S6

Incarcarea wireless a telefoanelor exista de cativa ani, dar abia in 2015 s-ar putea sa avem primele dispozitive cu adevarat utile. Si debuteaza odata cu Galaxy S6.

MWC 2015 Samsung Galaxy S6 se incarca wireless pe mobilier IKEA, dar de ce conteaza?

La MWC 2015, IKEA a prezentat solutii de incarcare wireless a dispozitivelor mobile. Acesta e cel mai mare pas inainte facut de vreo companie pentru a sustine incarcarea wireless. Astfel, 2015 ar putea fi anul in care chiar sa ne incarcam fara fir dispozitivele. Noua solutie de transformare a noptierelor, lampilor si birourilor in hotspot-uri [].

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )