Libnet.ro
UNICEF

00:07

Preturile petrolului, la cel mai inalt nivel dupa 1991. Atacul din Arabia Saudita a oprit 5% din productia globala de titei crud

B1 B1,
Preturile petrolului, la cel mai inalt nivel dupa 1991. Atacul din Arabia Saudita a oprit 5% din productia globala de titei crud

Un atac asupra Arabiei Saudite, care a oprit 5% din productia globala de petrol, a cauzat cea mai mare crestere de pret inregistrata de titei din 1991 si pana acum. Oficialii americani au invinovatit. continuă pe B1

Vaccinarea, discutata la cel mai inalt nivel

Problema spinoasa a vaccinarii a fost repusa in discutie la cel mai inalt nivel. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a criticat pe cei care se joaca cu focul refuzand vaccinarea, in cadrul primului summit mondial organizat la Bruxelles impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), pe fondul recrudescentei cazurilor de boli precum rujeola.

Trump, dupa atacul asupra celei mai mari instalatii petroliere din lume: Suntem gata de actiune Preturile petrolului, cel mai mare salt de dupa inceputul Razboiului din Golf

Donald Trump a spus ca Statele Unite sunt gata de actiune pentru un potential raspuns la atacul asupra instalatiilor petroliere saudite, declaratia presedintelui american venind dupa ce un inalt oficial din administratia Trump a afirmat ca Iranul este de vina, transmite Reuters.

Doi tineri se casatoresc pe cel mai inalt varf din Romania. Primarul si un alai de cel putin 40 de invitati ii insotesc pana la 2.544 de metri altitudine

Lucian Mira si Georgiana Martoiu, doi tineri din comuna argeseana Corbi, se vor casatori sambata 14 septembrie pe varful Moldoveanu 2. 544 de metri), cel mai inalt munte din Romania. Vor urca pana in varf peste 40 de persoane, inclusiv primarul Virgil Baciu de la Corbi, cel care va oficia casatoria.

Doi tineri s-au casatorit pe cel mai inalt varf din Romania. Imagini spectaculoase de la eveniment

Lucian Mira si Georgiana Martoiu, doi tineri din comuna argeseana Corbi, si-au unit destinele sambata, pe varful Moldoveanu 2. 544 de metri), cel mai inalt munte din Romania. Au urcat pana in varf peste 50 de persoane, inclusiv primarul Virgil Baciu, care a oficiat casatoria.

AGENTIA INTERNATIONALA A ENERGIEI (IEA): SUA devenine cel mai mare exportator mondial de petrol

Cererea globala de titei este afectata de problemele economice, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei IEA), fiind stimulata de preturile mai scazute, determinate de oferta abundenta, deoarece Statele Unite au detronat temporar Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare exportator mondial de petrol, transmite Reuters.

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

Cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania. Ce greutate are rezervorul imens

Cel mai mare transport abagaritic efectuat in Romania a plecat din Bucuresti in urma cu 3 zile si a avut ca destinatie portul Oltenita. Piesa, un rezervor imens de peste 73 de metri lungime, trebuie sa ajunga in Azerbaidjan. Acesta este cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania.

Doliu in presa! A murit Florin Silviu Ursulescu, cel mai important cronicar de muzica rock si folk din Romania

Este doliu in presa!Florin Silviu Ursulescu, cel mai important cronicar de muzica rock si folk din Romania si fratele lui Octavian Ursulescu, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Florin-Silviu.

De ce trebuie sa ai mereu bicarbonat de sodiu in casa. Ai cinci motive intemeiate, al treilea este cel mai important

Unele gospodine iubesc sa foloseasca bicarbonatul de sodiu la diverse copturi, in loc de drojdia uscata care este acum, altele al aleg atunci cand vine vorba e curatenia prin casa. Iata adevaratele motive pentru care este bine sa ai la indemana bicarbonatul de sodiu! De asemenea, este o varianta ieftina, eficienta si la indemana oricui.

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )