Libnet.ro
UNICEF

10:45

O femeie din judetul Gorj a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin

Hotnews Hotnews,
 O femeie din judetul Gorj a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin

O femeie de 41 de ani, din comuna Crasna, a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin, care apartin unui cioban care ii lasase liberi, a informat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

O femeie de 41 de ani din Gorj a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban

O femeie de 41 de ani din comunaCrasna, judetulGorj, a murit dupa ce a fost atacata si muscata de mai mullti caini ciobanesti. Patrupedele apartineau unui cioban din zona si erau lasate libere.

O femeie din Vaslui a murit acasa, pentru ca nu a vrut sa mearga la spital. Se temea de coronavirus

O femeie din Vaslui, care a inceput sa se simta rau, a refuzat sa fie dusa la spital, pentru ca se temea sa nu ia coronavirus din unitatea spitaliceasca.

O femeie din Gorj a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban

O femeie de 41 de ani din comuna Crasna, judetul Gorj, a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban care ii lasase liberi.

Fetita de 11 ani din Gorj, moarta dupa ce a fost spulberata de masina

O fetita de 11 ani, din judetul Gorj, a murit, miercuri, dupa ce a fost lovita in plin de o masina. Accidentul s-a produs pe DN 66, in comuna Plopsoru.

O tanara din Cugir, dosar penal dupa ce a organizat o petrecere acasa

O tanara din Cugir, judetul Alba, este cercetata penal dupa ce a organizat acasa p petrecere la care au participat noua persoane, aceasta fiind acuzata ca a creat cadrul pentru o eventuala transmitere a infectiei cu noul virus.

CORONAVIRUS. Alte sase decese cauzate de COVID-19 in Romania. intre acestea si o asistenta medicala de 52 de ani din judetul Neamt. Bilantul total ajunge la 681

Autoritatile anunta, miercuri, alte sase decese cauzate de noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste curpinse intre 52 si 88 de ani, din judetele Hunedoara, Valcea,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )