Libnet.ro
UNICEF

07:30

Preturile petrolului au scazut luni cu peste 3%, din cauza cresterii numarului de infectii Covid-19 in SUA si Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului au scazut luni cu peste 3%, din cauza cresterii numarului de infectii Covid-19 in SUA si Europa

Preturile petrolului au scazut luni cu peste 3%, continuand evolutia negativa de saptamana trecuta, pe fondul cresterii numarului de infectii Covid-19, in timp ce redresarea productiei de titei in Libia a amplificat ingrijorarile legate de oferta in exces, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Gina Pistol, criticata de fani din cauza unui piercing. Cum a reactionat iubita lui Smiley

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, se confrunta cu probleme din cauza unui piercing. Mai precis, vedeta de televiziune a fost aspru criticata de urmaritorii sai de pe retelele.

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de.

STUDIU: Expunerea la poluare ar creste cu 15% riscul de deces din cauza COVID-19

Expunerea pe termen lung la un aer poluat poate creste riscul de a muri din cauza infectiei cu noul coronavirus, potrivit rezultatelor unui studiu publicat de revista britanica de specialitate Cardiovascular.

Bunicul Luizei Melencu isi pune viata in pericol din cauza lui Gheorghe Dinca. Gestul lui disperat

Disparuta fara urma, asa a ramas Luiza Melencu pentru autoritati. Marturii stranii, vesti care o anunta vie in Italia, ancheta tarzie si drama parintilor. Astazi, la un an si jumatate de la evaporare sa, procesul principalului suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, este departe de a se fi terminat. Revoltat de actiunile autoritatilor, bunicul fetei .

Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

O veste trista pentru toti cei care iubesc sarbatorile de iarna. Targul de Craciun de la Frankfurt a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu SARA-CoV-2. Pe fondul restrictiilor,.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in randul persoanelor cu varsta intre 40-49 de ani Peste 82% din totalul deceselor, la pacienti de peste 60 de ani - raport

Peste 35% din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Capitala si in patru judete - Cluj, Timis, Iasi si Mures, potrivit datelor publicate marti de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Aceleasi date arata ca peste 82% dintre pacientii decedati aveau peste 60 de ani, iar cele mai multe imbolnaviri sunt in randul persoanelor cu varsta intre 40 si 49 de ani.

O familie din Arad a murit din cauza frigiderului. Ce s-a intamplat peste noapte e socant

O familie din Arad a murit din cauza frigiderului. Tragedia a avut loc in localitatea Andrei Saguna din judetul Arad, unde un barbat si o femeie, ambii de 75 de ani, au decedat, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce casa le-a luat foc din cauza unui scurtcircuit produs de frigider. Tragedie in Arad.

Incendiu scapat de sub control in California. Peste 90.0000 de oameni au fost evacuati (VIDEO)

Statul California are parte de un nou incendiu de amploare. Botezat The Silverado Fire, incendiul este complet scapat de sub control si continua sa se extinda rapid din cauza vantului care, pe alocuri, a atins vi.

Parada de 1 Decembrie ar putea fi anulata din cauza epidemiei de coronavirus. Daniel Anghel (MApN): Probabil ca Ziua Nationala va fi sarbatorita in alt mod (VIDEO)

Pandemia de coronavirus ar putea da peste cap si ceremoniile de Ziua Nationala. Autoritatile iau in calcul anularea paradei militare, informeaza B1 TV. in mod traditional, aceasta se desfasura in fiecare an.

Locuitorii unei comune din Salaj vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de petrol Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care persoanele din comuna Marca, judetul Salaj, vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )