Libnet.ro
UNICEF

23:45

Preturile reglementate la energie electrica si gaze, desfiintate

B1 B1,
Preturile reglementate la energie electrica si gaze, desfiintate

Abrogarea articolului 61 din OUG 114, care stabilea introducerea preturilor reglementate la energia electrica si gazele naturale livrate populatiei, a fost votata de Comisia de Industrii si Servicii din Camera. continuă pe B1

Modificari drastice in Parlament ale controversatei OUG 114: Sunt eliminate preturile reglementate la gaze si electricitate

Deputatii din Comisia pentru Industrii au votat marti pentru eliminarea prevederilor din OUG 1142018 privind reglementarea preturilor la gaze si energie electrica. Practic, au votat pentru revenirea la situatia dinainte de aparitia acestei controversate OUG 114 cand piata energiei era deja liberalizata, dupa un lung proces de eliminare a preturilor reglementate. Autoritatea de reglementare va avea la dispozitie 90 de zile pentru a readuce piata asa cum era in 2018, inainte de aprobarea de catre Guvern a OUG 114.

MODIFICARI OUG 144: Preturile reglementate la gaze si electricitate au fost eliminate

Deputatii din Comisia pentru Industrii au votat marti pentru eliminarea prevederilor din OUG 1142018 privind reglementarea preturilor la gaze si energie electrica.

PPDA solicita Procuraturii investigarea circumstantelor in care a fost majorat tariful la energie electrica

Partidul Politic Platforma Demnitate si Adevar solicita Procuraturii Generale investigarea penala a circumstantelor in care au fost adoptate deciziile ANRE din 16 august, de majorare a tarifelor la energie electrica. Formatiunea solicita anularea integrala a acestor decizii. Cu o declaratie in acest sens a venit presedintele PPDA, Andrei Nastase, in cadrul unui briefing de presa duminica, 25 august, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )