Libnet.ro
UNICEF

22:16

Previziuni. Cardurile bancare dispar in zece ani dar ne raman bancnotele

România Liberă România Liberă,
Previziuni. Cardurile bancare dispar in zece ani dar ne raman bancnotele

Un studiu difuzat de ziarul Financial Times sustine ca, in circa zece ani, cardurile bancare vor inc. continuă pe România Liberă

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Ce s-a ales in ultimii zece ani de independenta energetica a Romaniei

In 2009 Romania castiga la Haga procesul cu Ucraina privind delimitarea platoului continental al Marii Negre. O clasa politica jubilanta promitea atunci romanilor independenta energetica pe urmatoarele decade. intre timp au intervenit scandalul Sterling, faimoasa lege offshore si infama OUG 114. Noul Guvern anunta ca isi va asuma raspunderea pe modificarea ordonantei, eliminand si masurile care au afectat sectorul energetic. insa ce ramane in urma ei? Am vorbit cu un specialist pe politici energetice, sa vad ce s-a ales de promisiunea respectiva, zece ani mai tarziu.

Cine este fosta iubita a lui Mircea Badea. Cum arata si cu ce se ocupa Diana, dupa zece ani de relatie cu prezentatorul de la Antena 3

Despre celebrul Mircea Badea, vedeta Antenei 3, s-a scris mult. S-a scris si despre relatia, de aproape 18 ani, cu Carmen Bruma. Dar inaintea ei a fost o alta poveste de dragoste, cu alta femeie. Cine este fosta iubita a lui Mircea Badea Femeia cu care Mircea Badea a avut o relatie de aproape 7 .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )