Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Hotnews Hotnews,
 Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes. continuă pe Hotnews

Cum arata cel mai scump brad de Craciun din lume. Pretul ajunge la peste 15 milioane de dolari

Un hotel din Spania detine locul intai pentru cel mai scump brad de Craciun din lume.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Angela Merkel a devenit, duminica, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. De cate zile de mandat mai are nevoie pentru a-si depasi mentorul, Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit duminica, in a 5. 143-a zi de mandat, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. Ea l-a egalat pe Konrad Adenauer, primul cancelar postbelic, si mai trebuie sa ramana in.

Ei sunt cel mai bine platiti sportivi din ultimul deceniu: Clasamentul are o singura femeie in Top 40

Forbes a publicat clasamentul atletilor care, incepand din 2010, au avut cele mai mari venituri din salarii, premii, bonusuri si sponsorizari.

Fost ministru PSD: incepe Jihadul pentru alegerile locale. PNL face ce stie mai bine, taie din bani.Toti angajatii din administratie vor avea venituri mai mici

Deputatul PSD Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltarii, a subliniat faptul ca bugetul construit de Guvernul Orban arata ca vor avea loc taieri de fonduri pentru mai multe categorii socio-profesionale, iar angajatii din administratie vor avea salariile mai mici pentru ca sunt eliminate anumite sporuri.

Samsung pregateste cel mai util accesoriu pentru telefonul tau

Dupa momentul cu Galaxy Note 7, Samsung a revenit cu incredere si-a pus baterii mai mari pe telefoane. Dar nu sunt suficiente, asa ca urmatorul pas e firesc. Compania vrea sa faca o baterie.

Caru cu vedete: Cele trei reguli de nutritie ale lui Carmen Bruma pentru Craciun si Revelion. Ce sa faci ca sa nu te ingrasi; Care este cel mai frumos brad de Craciun de la Hollywood?

Andreea Marin, aniversare in stil italian. Cum a petrecut fosta prezentatoare la 45 de ani. Andreea Marin a implinit, ieri, 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a tinut sa. Pavel Bartos se bucura doua luni de bradul de Craciun. il tinem pana aproape de ziua mea. Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, este preferata.

VIDEO Putin a calatorit in locomotiva pentru a inaugura circulatia feroviara pe cel mai controversat pod al Europei, in Crimeea

Vladimir Putin a calatorit in locomotiva, alaturi de mecanic, pentru a inaugura circulatia feroviara pe podul de 19 km de peste stramtoarea Kerci, cel care leaga Rusia de Crimeea. Podul a costat peste 3 miliarde de euro si a fost deschis masinilor cu mare fast de Putin, in mai 2018 cand presedintele s-a aflat intr-un camion portocaliu. Constructia podului a fost intens criticata de Ucraina si de oficialii UE, in timp ce rusii au prezentat-o ca fiind o mare realizare. Primul tren a plecat luni, cei 2. 730 km dintre St Petersburg si Sevastopol fiind parcursi in 43 de ore, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )