Libnet.ro
UNICEF

23:30

PREVIZIUNI PENTRU 2021: Pretul aurului va trece din nou de 2.000 de dolari uncia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREVIZIUNI PENTRU 2021: Pretul aurului va trece din nou de 2.000 de dolari uncia

Incertitudinile au alimentat plasamentele in metalul galben, anul acesta 2020 nu a fost deloc un an stabil, ci un an in care lumea a fost lovita de pandemia de Covid-19; pietele de actiuni - de scaderi puternice, in martie; piata petrolului - de razboiul ruso-saudit al preturilor si de lipsa cererii; UE - de saga in derulare privind Brexitul; SUA - de alegeri prezidentiale destul de agitate, iar odata cu cresterea incertitudinii politice si economice, aurul a devenit un refugiu cautat de multi investitori care au dorit sa-si reduca riscurile si sa isi diversifice portofoliile. continuă pe Ziarul Bursa

Avioanele Boeing 737 MAX au primit aprobarea de a zbura din nou in SUA

Autoritatea Federala pentru Aviatie din SUA FAA) a emis miercuri o autorizatie pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, informeaza AFP.

MOL s-a calificat din nou pentru includerea in Dow Jones Sustainability World Index

MOL s-a calificat din nou pentru includerea in Dow Jones Sustainability World Index DJSI), in categoria Upstream and Companii integrate de petrol si gaze, in urma procesului de evaluare a indicilor din 2020, conform unui comunicat trimis redactiei.

Dupa cativa ani si multiple prabusiri, Boeing 737 Max poate zbura din nou: ce s-a schimbat

In 2019, doua avioane Boeing 737 Max s-au prabusit cu pasageri din cauza unor defectiuni software. Acum, avioanele au fost autorizate sa zboare din nou. Pentru aproximativ un an si jumatate,.

Liviu Dragnea incearca din nou sa scape din inchisoare. Ce cale de atac a gasit fostul sef PSD

Liviu Dragnea incearca din nou sa scape din inchisoare. Fostul lider PSD apeleaza de aceasta data la o cale extraordinara de atac pentru a iesi de dupa gratii inainte de termenul stabilit prin sentinta.

Margherita de la Clejani si-a socat fanii, din nou. De data asta, chiar i-a lasat masca!

Face ce face si ajunge mereu in atentia presei de scandal. Dupa ce a fost surprinsa conducand sub influenta unor substante interzise si a provocat un accident, Margherita de la Clejani si-a socat fanii, din nou. Declaratiile brunetei i-a lasat pe toti masca. Margherita de la Clejani uimeste, din nou Daca in urma cu doar .

Dan Bittman nu s-a razgandit. Cum a aparut din nou in oras

In contextul pandemiei este, fara indoiala, unul dintre artistii care contesta vehement existenta coronavirusului. Cum a aparut Dan Bittman in oras dupa ce a declarat ca isi doreste sa moara de COVID-19?! Dan Bittman respecta regulile in urma cu doar doua saptamani, soca pe toata lumea cu declaratiile sale incredibile despre coronavirus. Artistul a contestat .

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Timisoara s-a defectat din nou si va fi trimisa la reparat

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva care a ajuns vineri la Timisoara, dupa ce a fost reparat la Cluj sistemul de incalzire, s-a defectat din nou. De aceasta data a cedat instalatia de oxigen.

Ludovic Orban: Avem o oportunitate istorica. Fie folosim aceasta sansa si devenim o tara de top in Europa sau o ratam din nou si ramanem la coada plutonului (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, despre oportunitatile de dezvoltare pe care le are Romania in fata, date fiind mai.

Ciolacu i-a scris lui Iohannis si ii cere din nou sa semneze Pactul pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru sanatate. Ciolacu sustine ca pactul ar garanta romanilor ca, indiferent cine va fi la conducerea tarii, sanatatea va fi prioritatea absoluta.

ASTAZI: Federatia Solidaritatea Sanitara protesteaza din nou in Piata Victoriei

Joi, 19 noiembrie 2020, incepand cu ora 11:00, Federatia Solidaritatea Sanitara va desfasura in Piata Victoriei un nou Miting pentru Conditii de Munca Decente, continuand seria protestelor declansate in 7 octombrie 2020, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )