Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ciolacu i-a scris lui Iohannis si ii cere din nou sa semneze Pactul pentru Sanatate

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu i-a scris lui Iohannis si ii cere din nou sa semneze Pactul pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru sanatate. Ciolacu sustine ca pactul ar garanta romanilor ca, indiferent cine va fi la conducerea tarii, sanatatea va fi prioritatea absoluta. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan ii cere din nou demisia managerului Spitalului Judetean Sibiu: Este inacceptabil ca munca medicilor buni sa fie compromisa

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni ca este inacceptabil ca sanatatea si viata pacientilor sa fie puse in pericol din cauza deficientelor de management de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si cere din nou demisia directorului Liliana Coldea.

Vicepremierul Raluca Turcan ii cere din nou managerului Spitalului Judetean Sibiu sa demisioneze: Cu actualul management al Lilianei Coldea, sistemul sanitar din Sibiu va avea mult de suferit

Vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut, din nou, luni, demisia managerului Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, din cauza deficientelor constatate in activitatea sa, precizand ca directorul unitatii medicale.

Margherita de la Clejani si-a socat fanii, din nou. De data asta, chiar i-a lasat masca!

Face ce face si ajunge mereu in atentia presei de scandal. Dupa ce a fost surprinsa conducand sub influenta unor substante interzise si a provocat un accident, Margherita de la Clejani si-a socat fanii, din nou. Declaratiile brunetei i-a lasat pe toti masca. Margherita de la Clejani uimeste, din nou Daca in urma cu doar .

Presedintele asociatiei Colectiv: Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi Supravietuitori: Cata vreme acest dosar este musamalizat, nimic nu va fi bine Tot coruptia i-a incendiat si pe ei

Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi. De ce se intampla asta? Simplu, pentru ca toti cred ca la Colectiv a fost o intamplare nefericita. Nu, domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei voastre. Nu ati schimbat nimic si iata, focul loveste din nou, moartea isi ia din nou tributul, este reactia lui Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, dupa incendiul de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care 10 pacienti au murit, iar alte 7 persoane - intre care un medic - au fost ranite. Mihai Grecea, supravietuitor din Colectiv, a reactionat si el, cerand demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in timp ce o alta tanara ranita in Colectiv someaza autoritatile sa ii transfere in strainatate pe ranitii din Neamt care au arsuri grave. Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica.

Avioanele Boeing 737 MAX au primit aprobarea de a zbura din nou in SUA

Autoritatea Federala pentru Aviatie din SUA FAA) a emis miercuri o autorizatie pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, informeaza AFP.

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Timisoara s-a defectat din nou si va fi trimisa la reparat

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva care a ajuns vineri la Timisoara, dupa ce a fost reparat la Cluj sistemul de incalzire, s-a defectat din nou. De aceasta data a cedat instalatia de oxigen.

Liviu Dragnea incearca din nou sa scape din inchisoare. Ce cale de atac a gasit fostul sef PSD

Liviu Dragnea incearca din nou sa scape din inchisoare. Fostul lider PSD apeleaza de aceasta data la o cale extraordinara de atac pentru a iesi de dupa gratii inainte de termenul stabilit prin sentinta.

MOL s-a calificat din nou pentru includerea in Dow Jones Sustainability World Index

MOL s-a calificat din nou pentru includerea in Dow Jones Sustainability World Index DJSI), in categoria Upstream and Companii integrate de petrol si gaze, in urma procesului de evaluare a indicilor din 2020, conform unui comunicat trimis redactiei.

Coronavirus in lume: Boris Johnson a intrat din nou in autoizolare

Boris Johnson este din nou in autoizolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane, din nou optimiste in privinta vaccinului impotriva Covid-19

Pietele europene au crescut usor vineri, investitorii din regiune fiind din nou optimisti cu privire la viitorul vaccin impotriva Covid-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )