Libnet.ro
UNICEF

22:00

Previziunile BCE aduc declin pe pietele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Previziunile BCE aduc declin pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au coborat ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) si-a redus estimarile privind evolutia economiei zonei euro, in 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Fluctuatii la bursele din Europa

Actiunile de pe pietele europene au fluctuat ieri, investitorii asteptand raportul privind situatia productiei industriale din SUA.

Romania in Top 10 tari din Europa in privinta locurilor de munca nou create de investitiile straine in 2012 (studiu)

Romania este pe locul 10 in Europa si pe locul 4 in Europa Centrala si de Est CEE) privind numarul locurilor de munca atrase prin investitiile straine realizate in tara, in 2012. Astfel, Romania a atras anul trecut 7. 114 locuri de munca generate de investitiile straine, cu 18,9% mai multe decat in 2011. CEE si-a recapatat forta de atractie pentru investitiile straine in 2012, dupa doi ani dezamagitori. Regiunea a atras cu 26% mai multe locuri de munca, depasind Europa de Vest. Companii din Europa si din intreaga lume isi extind tot mai mult capacitatile de productie in Europa Centrala si de Est. Renault, spre exemplu, mai produce doar un sfert din automobilele sale in Franta, restul fiind produse in Romania, Maroc, Slovenia si Turcia.

Au fost finalizate lucrarile la cea mai mare clinica de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est

Primaria Sectorului 1 a finalizat lucrarile la cladirea celei mai mari clinici de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Romania, motor de crestere pentru industria cosmetica din Europa Centrala

Piata produselor cosmetice din Europa Centrala, evaluata la 8,6 mld. euro, va afisa un ritm de crestere de 2,6% in acest an, evolutie sustinuta in special de Romania si Polonia, arata un studiu al companiei de cercetare PMR.

Prima aplicatie interactiva din Europa Centrala si de Est pentru o emisiune de televiziune - Romanii au talent

Appscend, platforma romaneasca pentru optimizarea dezvoltarii si managementului aplicatiilor mobile, a realizat prima aplicatie pentru o emisiune de televiziune din Europa Centrala si de Est: Romanii au talent! difuzat de ProTV. Aplicatia a avut.

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

Sefii companiilor din Europa de Vest vor sa reduca numarul de angajati

Aproape jumatate din sefii de companii din Europa de Vest, respectiv 45%, vor sa reduca numarul de angajati, in timp ce la nivel mondial 40% doresc sa faca angajari, potrivit unui studiu publicat de compania de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC),.

E stare de ALERTA in mai multe tari din Europa din cauza inundatiilor. Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata

Inundatiile au pus in alerta toate tarile din Europa Centrala. Cel putin zece oameni si-au pierdut viata, alti cativa sunt dati disparuti si mii de familii au fost evacuate, mai ales in Germania,.

Pietele din Turcia se redreseaza

Obligatiunile Turciei s-au redresat ieri, randamentul acestora scazand pana la un nivel record, iar moneda tarii lira) si actiunile au crescut, la o zi dupa ce protestele nationale impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan au generat un declin semnificativ al pietelor.

Vestea pe care o tara din Europa o primeste azi. in Romania se va intampla peste cativa ani

Comisia Europeana va da unda verde miercuri Letoniei pentru a deveni de la inceputul anului viitor cel de-al 18-lea stat din zona euro, au declarat oficiali UE pentru Reuters. Executivul comunitar va publica un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )