Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prezenta presedintelui Dumei de Stat din Rusia la Digi 24 este o eroare majora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prezenta presedintelui Dumei de Stat din Rusia la Digi 24 este o eroare majora

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a scris pe pagina sa de Facebook ca prezenta lui Serghei Nariskin, presedintele Dumei de Stat din Rusia, la o televiziune din Romania, Digi 24, este o eroare majora, avand in vedere ca acestuia i-a fost interzis accesul in Uniunea Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Jucan, membru CNA: Prezenta presedintelui Dumei de Stat din Rusia la Digi 24 este o eroare majora

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), considera ca prezenta lui Serghei Nariskin, presedintele Dumei de Stat din Rusia, la o televiziune din Romania, Digi 24, este o eroare majora, avand in vedere ca acestuia i-a fost interzis accesul in Uniunea Europeana.

Seful Dumei de Stat din Rusia, despre scutul antiracheta de la Deveselu: Nu cred ca aceasta este alegerea poporului roman

Presedintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, a precizat, vineri, la incheierea Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice a Marii Negre APCEMN) din Bucuresti, ca Rusia nu are nimic impotriva scutului antiracheta de la Deveselu, dar crede ca scutul este alegerea clasei politice din Romania, nu a romanilor.

Critici CNA, dupa interviul cu seful Dumei de Stat la Digi 24: Este inacceptabil aceste demers de presa

Unul din membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA), Valentin Jucan, a criticat interviul pe care televiziunea Digi 24 l-a realizat cu presedintele Dumei de Stat, Serghei Naraskin, pentru ca oficialului rus i-a fost interzis accesul in Uniunea Europeana.

CNA, reclamatii dupa ce Antena 3 a preluat fara sursa un interviu cu Ciolos de la Digi 24: Gadea a precizat totusi ca e primul interviu al premierului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) va analiza modul in care Antena 3 a preluat fragmente din interviul cu premierul Dacian Ciolos de la Digi 24, fara a cita sursa, dupa ce forul a primit mai multe reclamatii, iar unul dintre membri s-a autosesizat, dupa cum noteaza Pagina de Media.

Digi 24, singurul post amendat pentru modul in care a reflectat tragedia din Colectiv, solicita CNA sa revizuiasca sanctiunea

Digi 24 solicita Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa revizuiasca amenda data pentru o stire despre tragedia din Colectiv, aceasta fiind prima sanctiune din istoria postului RCSRDS.

Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Conform celor de la Telecom Daily, putem spune ca Rusia a inventat primul centru de date nuclear din lume. Centrele de date sunt de fapt un conglomerat de servere care stocheaza si gestioneaza toate informatiile din mediul online. Acestea in mod normal au nevoie de multa energie,insa nu neaparat ceva care ar putea ilumina un [] Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova, despre avionul doborat de Turcia: Rusia are si dreptul la un raspuns militar

Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova camera inferioara a Parlamentului) afirma, intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, ca doborarea avionului rusesc de catre aviatia turca la granita cu Siria reprezinta o crima iar Rusia are si dreptul la un raspuns militar.

VIDEO Presedintele Dumei de Stat a Rusiei despre avionul doborat de turci: Este o crima. Rusia are si dreptul la un raspuns militar

Serghei Nariskin, al treilea om in stat in Rusia, a explicat intr-un interviu acordat jurnalistei Sanda Nicola, de la Digi 24, ce riposta va avea Kremlinul dupa ce aviatia turca a doborit un bombardier rusesc iar unul dintre piloti si-a piedut viata.

Respectam alegerea Romaniei privind scutul de la Deveselu, dar nu cred ca este alegerea romanilor

Presedintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, a declarat astazi la Bucuresti ca Rusia nu are nimic impotriva scutului antiracheta de la Deveselu, dar crede ca scutul este alegerea clasei politice din Romania, nu a romanilor, transmit surse din presa.

Ce stat din EUROPA livreaza ARME teroristilor organizatiei Stat Islamic

Un ministru din guvernul Siriei sustine ca organizatia Stat Islamic primeste arme de la un stat european.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )