Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prezenta la scrutinul europarlamentar, cea mai ridicata din ultimii 25 de ani

Hotnews Hotnews,
 Prezenta la scrutinul europarlamentar, cea mai ridicata din ultimii 25 de ani

Prezenta la vot in cadrul alegerilor europarlamentare din perioada 23-26 mai a fost de 50,95%, fiind cea mai ridicata prezenta la nivelul Uniunii Europene din ultimii 25 de ani, transmite Mediafax, conform informatiilor emise de Parlamentul European. continuă pe Hotnews

Alegeri europarlamentare 2019. Franta, prezenta RECORD la urne. Cea mai ridicata rata de participare din ultimii 40 de ani

Francezii au iesit la vot in numar foarte mare. Pana la ora 12. 00, prezenta la urne a fost de 19,26%. Potrivit statisticilor, este cea mai ridicata rata de participare din ultimii 40 de ani, informeaza Le.

Renate Weber, despre participarea lui Verhofstadt la mitingul USR-PLUS: Spera ca Ciolos ii va deschide usa la Macron.E cea mai dispretuita persoana la Bruxelles

La Adevarul Live, Renate Weber, candidat ALDE la europarlamentare, a sustinut ca prezenta liderului ALDE european, Guy Verhofstadt, la Bucuresti, unde participa la mitingul USR-PLUS, ascunde un interes personal. E persoana cea mai dispretuita din Parlamentului European. A reusit sa jigneasca pe toata lumea, spune Renate Weber despre coleg sau de familie politica.

Partidul premierului Viktor Orban a castigat scrutinul europarlamentar in Ungaria

Formatiunea de dreapta Fidesz, condusa de premierul Viktor Orban, se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar in Ungaria, arata sondaje efectuate la iesirea de la urne, relateaza Mediafax.

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu: 377% in statiunea Paltinis

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu se inregistra duminica, la ora 17,30, la sectia nr. 105 din statiunea Paltinis, de 377 % pentru alegerile europarlamentare, potrivit Biroului Electoral Central,.

Cea mai placuta surpriza a alegerilor europene din 2019 vine din Romania: validarea unui referendum pro-Europa

Vestea cea mai buna a acestor alegeri europene vine din Romania: referendumul pe teme de justitie, un referendum legat de valori europene, a fost validat. in rest, rezultatele la aceste alegeri au fost previzibile in mai toate statele membre UE. Putini se asteptau insa ca referendumul din Romania sa treaca pragul de validare, iar prezenta la vot la aceste alegeri este un alt punct castigat pentru Romania. Summary.

Liviu Dragnea merge sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie

Liviu Dragnea a plecat sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie. Dragnea a iesit cu masina din garajul imobilului. Stire in curs.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Orban: Votul, cea mai puternica arma a fiecarui cetatean; sunt convins ca va fi un rezultat care va surprinde

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca votul este cea mai puternica arma pe care o are la dispozitie fiecare cetatean, sustinand.

Europarlamentare. Prezenta la vot mare, in majoritatea statelor membre

Prezenta la urne la ora 12:00 la scrutinul europarlamentar organizat in Franta metropolitana a fost de 19,26%, cea mai ridicata rata de participare inregistrata la aceasta ora, din 1979 pana astazi, in cazul alegerilor pentru Parlamentul european in Hexagon. Datele preliminare arata o crestere a prezentei la vot si in tarile est-europene in comparatie cu scrutinul din 2014.

Europarlamentare 2019: Prezenta la vot la ora 17:00 a fost de 35,66%. Ilfov, judetul cu cea mai activa participare la vot

Prezenta la sectiile de vot pe tara la alegerile europarlamentare 2019 a fost de 35,66% 6. 426 alegatori), pana la ora 17:00, duminica, potrivit datelor Biroului Electoral Central. Cea mai ridicata prezenta a fost inregistrata in judetul Ilfov de.

Europarlamentare 2019: Prezenta la vot la ora 18:00 a fost de 38,56%. Ilfov, judetul cu cea mai activa participare la vot

Prezenta la sectiile de vot pe tara la alegerile europarlamentare 2019 a fost de 38,56% 7. 970 alegatori), pana la ora 18:00, duminica, potrivit datelor Biroului Electoral Central. Cea mai ridicata prezenta a fost inregistrata in judetul Ilfov de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )