Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai placuta surpriza a alegerilor europene din 2019 vine din Romania: validarea unui referendum pro-Europa

Adevărul Adevărul,
Cea mai placuta surpriza a alegerilor europene din 2019 vine din Romania: validarea unui referendum pro-Europa

Vestea cea mai buna a acestor alegeri europene vine din Romania: referendumul pe teme de justitie, un referendum legat de valori europene, a fost validat. in rest, rezultatele la aceste alegeri au fost previzibile in mai toate statele membre UE. Putini se asteptau insa ca referendumul din Romania sa treaca pragul de validare, iar prezenta la vot la aceste alegeri este un alt punct castigat pentru Romania. Summary. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare 2019. Franta, prezenta RECORD la urne. Cea mai ridicata rata de participare din ultimii 40 de ani

Francezii au iesit la vot in numar foarte mare. Pana la ora 12. 00, prezenta la urne a fost de 19,26%. Potrivit statisticilor, este cea mai ridicata rata de participare din ultimii 40 de ani, informeaza Le.

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu: 377% in statiunea Paltinis

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu se inregistra duminica, la ora 17,30, la sectia nr. 105 din statiunea Paltinis, de 377 % pentru alegerile europarlamentare, potrivit Biroului Electoral Central,.

Prezenta la scrutinul europarlamentar, cea mai ridicata din ultimii 25 de ani

Prezenta la vot in cadrul alegerilor europarlamentare din perioada 23-26 mai a fost de 50,95%, fiind cea mai ridicata prezenta la nivelul Uniunii Europene din ultimii 25 de ani, transmite Mediafax, conform informatiilor emise de Parlamentul European.

Intentii de vot ale romanilor la europarlamentarele din 2019: comparatii europene si sondaje contradictorii

In 2014, prezenta la vot la EP in Romania a fost de 32%, cu aproximativ zece puncte procentuale sub media Uniunii Europene. in cadrul noilor state membre ale UE Romania avea o rata de participare foarte apropiata de cea Ungariei si Letoniei, mai mica decat in tari precum Bulgaria 36%), dar superioara fata de cea din Polonia 24%)[2]. in seria vechilor state membre ale UE, rata de participare cea mai apropiata se inregistra in Portugalia.

Transmisiuni speciale in ziua alegerilor. Corespondenta din Sulina, de pe malul Dunarii

Transmisiuni speciale in ziua alegerilor. Corespondenta din Sulina, cel mai estic punct al Romaniei, de pe malul Dunarii. Acolo, romanii voteaza cu gandul la vest. Orasul a gazduit inainte de al doilea.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Orban: Votul, cea mai puternica arma a fiecarui cetatean; sunt convins ca va fi un rezultat care va surprinde

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca votul este cea mai puternica arma pe care o are la dispozitie fiecare cetatean, sustinand.

UPDATE Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Se preconizeaza cea mai mare prezenta la vot din ultimii 20 de ani / Sfarsitul bipartitismului in PE

Cele doua principale familii politice politice din Parlamentul European, dreapta conservatoare PPE si social-democratii, nu mai detin singure majoritatea intr-un hemiciclu mai fragmentat ca niciodata, potrivit unei prime proiectii publicate duminica de Parlamentul European, scrie AFP.

Liviu Dragnea merge sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie

Liviu Dragnea a plecat sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie. Dragnea a iesit cu masina din garajul imobilului. Stire in curs.

Renate Weber, despre participarea lui Verhofstadt la mitingul USR-PLUS: Spera ca Ciolos ii va deschide usa la Macron.E cea mai dispretuita persoana la Bruxelles

La Adevarul Live, Renate Weber, candidat ALDE la europarlamentare, a sustinut ca prezenta liderului ALDE european, Guy Verhofstadt, la Bucuresti, unde participa la mitingul USR-PLUS, ascunde un interes personal. E persoana cea mai dispretuita din Parlamentului European. A reusit sa jigneasca pe toata lumea, spune Renate Weber despre coleg sau de familie politica.

STUDIU CUSHMANWAKEFIELD: Romania - a cincea cea mai atractiva piata de productie din Europa

La nivel mondial, tara noastra ocupa locul 12, fiind depasita de piete industriale precum China, SUA, Taiwan, India si Canada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )