Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prezentarea noului model de iPhone va avea loc pe 12 septembrie, la sediul Apple din Cupertino

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prezentarea noului model de iPhone va avea loc pe 12 septembrie, la sediul Apple din Cupertino

Compania Apple a trimis invitatiile pentru un important eveniment care va avea loc la sediul sau din Cupertino California), in cadrul caruia se asteapta sa fie prezentate noile versiuni de iPhone, a anuntat ieri presa de specialitate, citata de agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Apple va lansa pe 12 septembrie noul iPhone. Evenimentul se va tine la noul super-sediu al companiei si este asteptat cel mai scump si performant iPhone de pana acum

Apple va organiza pe 12 septembrie un mare eveniment de presa la care va fi lansat noul iPhone, editie aniversara de 10 ani de la care utilizatorii au asteptari uriase. Zvonurile sunt ca modelul de top va avea ecran de 5,8 inci si ca ar putea costa peste 1. 200 de dolari. Evenimentul se va tine la noul sediu circular al Apple care va fi, se pare, complet gata pana la final de an, dupa investitii totale de 5 miliarde dolari.

iPhone 8 se lanseaza pe 12 septembrie, in mod oficial

Data de lansare pentru iPhone 8 a fost confirmata in mod oficial printr-o invitatie trimisa mai multor publicatii online in ultimele 24 de ore. Data de 12 septembrie pentru lansarea iPhone 8 nu a mai surprins pe nimeni. Aceasta a fost doar cea mai recenta confirmare a faptului ca gigantul din Cupertino nu mai face [].

Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Seful PSD anunta cand va avea loc referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, sambata, la Mamaia, ca referendumul privind redefinirea casatoriei in Constitutie ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie, ar putea avea loc in aceasta toamna.

O femeie din cultul baptist, ingropata pe camp, desi familia avea loc de veci in cimitir. Reactia Avocatului Poporului

Avocatul Poporului i-a solicitat Primariei comunei doljene Talpas sa infiinteze un nou cimitir comunal, dupa ce anul trecut o femeie apartinand cultului baptist a fost ingropata in camp, desi familia avea loc de veci.

Apple a facut marele anunt: Cand si unde va fi prezentat noul model de iPhone

Compania Apple a trimis invitatiile pentru un important eveniment care va avea loc pe 12 septembrie la sediul sau din Cupertino California), in cadrul caruia se asteapta sa fie prezentate noile versiuni de.

OFICIAL Apple a confirmat data de lansare pentru iPhone 8

Apple va lansa noul iPhone 8 mai devreme decat de obicei. in plus, va fi primul eveniment organizat in noul amfiteatru din Cupertino, care poarta numele fondatorului Apple, Steve Jobs.

Sandra si Adrian Mutu, pregatiti pentru cununia religioasa si botezul baietelului. Cand va avea loc evenimentul

Sandra si Adrian Mutu au devenit recent parintii unui baietel si sunt extrem de fericiti. Cei doi s-au casatorit civil pe 14 februarie si acum se pregatesc pentru ceremonia religioasa. Au ales sa-si faca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )