Libnet.ro
UNICEF

01:05

O prezentatoare TV din Romania si-a ridicat fusta in timpul emisiunii si i s-a vazut lenjeria intima. Cine este moderatoarea care a aparut si in presa britanica - VIDEO

Antena3 Antena3,
O prezentatoare TV din Romania si-a ridicat fusta in timpul emisiunii si i s-a vazut lenjeria intima. Cine este moderatoarea care a aparut si in presa britanica - VIDEO

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a aparut in presa britanica, dupa ce, in timpul emisiunii, si-a ridicat fusta, speriata ca ar avea o insecta si, astfel, i s-a vazut lenjeria intima. Ilinca. continuă pe Antena3

Asociatia pentru Relatii Comunitare: Peste 80% dintre companiile cu profit din Romania nu vor mai putea face sponsorizari deductibile, in urma modificarilor aduse Codului Fiscal

Modificarile aduse Codului Fiscal destabilizeaza societatea civila, sustine printr-un comunicat Asociatia pentru Relatii Comunitare. Potrivit acesteia, daca va fi impozitata cifra de afaceri si nu profitul, peste 80% dintre companiile cu profit din Romania nu vor mai putea face sponsorizari deductibile. In acest moment, legislatia din Romania permite companiilor sa directioneze pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre diverse cauze sociale, prin sponsorizari. Insa, microintreprinderile care nu platesc impozit pe profit, ci pe cifra de afaceri, nu pot beneficia de aceasta facilitate.

Una dintre cele mai iubite actrite din Romania a devenit mama (FOTO)

O cunoscuta actrita din Romania este in al noualea cer. Aceasta a devenit mama. Actrita Ioana Picos-Fagadaru a adus pe lume gemeni, iar totul s-a petrecut in mare secret. La cateva.

Comertul online din Romania estimat la 2,4 miliarde de euro in 2017

Piata de comert online din Romania va depasi, in 2017, valoarea de 2. 3 miliarde de euro si se asteapta sa ajunga undeva in jurul sumei de 2,4 miliarde de euro doar pe zona de e-tail. In ultimii ani numarul magazinelor online a crescut considerabil in mod special pe anumite categorii.

Comertul online din Romania, estimat la 2,4 miliarde de euro in 2017

Piata de comert online din Romania va depasi, in 2017, valoarea de 2. 3 miliarde de euro si se asteapta sa ajunga undeva in jurul sumei de 2,4 miliarde de euro doar pe zona de e-tail. In ultimii ani numarul magazinelor online a crescut considerabil in mod special pe anumite categorii.

Concedieri pe banda la una dintre cele mai mari companii din Romania

Concedieri pe banda rulanta la una dintre cele mai mari companii din Romania. Mai multi romani urmeaza sa fie disponibilizati, printr-un program de reorganizare a companiei. Electrica a anuntat.

Forumul Judecatorilor din Romania: Propunerile legislative depuse in Camera Deputatilor sunt lipsite de motivare, retrograde si afecteaza independenta justitiei.

Forumul Judecatorilor din Romania atrage atentia opiniei publice asupra unei initiative legislative depuse la Camera Deputatilor de un grup de 8 deputati, in data de 31 octombrie 2017, fara o expunere de motive corespunzatoare si fara studii de impact, respectiv cu ignorarea unui aviz recent al Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor, prin detunarea unei proceduri legislative neasumate de Guvern in urma reactiilor publice, fapt inacceptabil intr-un stat de drept. , se arata intr-un comunicatal FJR.

Sarbatoare mare pentru crestinii din Romania. Ce e bine sa faci pe 1 noiembrie

Miercuri, 1 noiembrie, este sarbatoare pentru crestinii din Romania si este bine ca acestia sa se roage. Sfintii Cosma si Damian au trait in secolul al IV-lea. S-au nascut dintr-un tata.

PRIMER il invita pe Primul Ministru Mihai Tudose sa viziteze site-urile de fabricatie de medicamente din Romania

PRIMER: Il invitam pe Primul Ministru Mihai Tudose sa viziteze site-urile de fabricatie de medicamente din Romania pentru a se convinge de progresul tarii noastre in acest domeniu si a gasi impreuna formule de asigurare neintrerupta a accesului pacientilor la medicamentele esentiale.

Topul celor mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul sapte

Brasov, Sibiu si Miercurea-Ciuc sunt cele mai linistite orase din Romania, arata un studiu realizat de Storia. ro si agentia de cercetare DD Research. La polul opus, in topul oraselor cele mai.

Motivul pentru care aceasta frumoasa tanara din Rusia isi ridica fusta in fata trecatorilor (FOTO si VIDEO)

O tanara din Rusia s-a lasat filmata in timp ce isi ridica fusta, de bunavoie, in fata trecatorilor din gari sau din statiile de metrou, pentru a sensibiliza publicul asupra fenomenului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )