Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarbatoare mare pentru crestinii din Romania. Ce e bine sa faci pe 1 noiembrie

Antena3 Antena3,
Sarbatoare mare pentru crestinii din Romania. Ce e bine sa faci pe 1 noiembrie

Miercuri, 1 noiembrie, este sarbatoare pentru crestinii din Romania si este bine ca acestia sa se roage. Sfintii Cosma si Damian au trait in secolul al IV-lea. S-au nascut dintr-un tata. continuă pe Antena3

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

PRIMER il invita pe Primul Ministru Mihai Tudose sa viziteze site-urile de fabricatie de medicamente din Romania

PRIMER: Il invitam pe Primul Ministru Mihai Tudose sa viziteze site-urile de fabricatie de medicamente din Romania pentru a se convinge de progresul tarii noastre in acest domeniu si a gasi impreuna formule de asigurare neintrerupta a accesului pacientilor la medicamentele esentiale.

Asociatia pentru Relatii Comunitare: Peste 80% dintre companiile cu profit din Romania nu vor mai putea face sponsorizari deductibile, in urma modificarilor aduse Codului Fiscal

Modificarile aduse Codului Fiscal destabilizeaza societatea civila, sustine printr-un comunicat Asociatia pentru Relatii Comunitare. Potrivit acesteia, daca va fi impozitata cifra de afaceri si nu profitul, peste 80% dintre companiile cu profit din Romania nu vor mai putea face sponsorizari deductibile. In acest moment, legislatia din Romania permite companiilor sa directioneze pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre diverse cauze sociale, prin sponsorizari. Insa, microintreprinderile care nu platesc impozit pe profit, ci pe cifra de afaceri, nu pot beneficia de aceasta facilitate.

Reportaj despre coruptia din Romania. Un magistrat, eroul luptei anticoruptie

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat, duminica, in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un reportaj despre Romania si coruptia din Romania, in care Laura Codruta.

Topul celor mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul sapte

Brasov, Sibiu si Miercurea-Ciuc sunt cele mai linistite orase din Romania, arata un studiu realizat de Storia. ro si agentia de cercetare DD Research. La polul opus, in topul oraselor cele mai.

Elogiu emotionant adus cainilor salvatori din Romania - VIDEO

NATO a publicat un mesaj video prin care elogiaza cainii salvatori din Romania. Cainii de urma si de patrulare si-au aratat eficienta in mai multe situatii, iar cei care ii.

Veste URIASA pentru femeile din Arabia Saudita. Dupa ce li s-a permis sa conduca masini, acum vor putea sa...

Veste buna pentru femeile din Arabia Saudita. Dupa permisiunea din urma cu o luna de cand li se permite sa conduca masini, reprezentantele sexului frumos au mai primit o veste uriasa. Acestea vor.

VIDEO Un milion de tineri din Romania nu muncesc, asteptand doar sa traga 'lozul cel mare'

In Romania de astazi, aproape un milion de tineri nici nu muncesc, nici nu merg la scoala, din patru milioane si jumatate, cati sunt in toata tara.

Bucurie mare pentru romani! Simona Halep va ramane pe primul loc mondial

O noua victorie pentru Simona Halep. Jucatoarea romanca de tenis se va mentine pe locul intai mondial pana la finalul anului. Acest lucru a fost confirmat de scorul meciului dintre Karolina.

Romania plateste prea mult pentru energia din vant. Regenerabilele, de la glorie la declin

Camera Deputatilor va reface legislatia de stimulare a productiei de energie verde, pentru a da un restart investitiilor in sector.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )