Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un prezentator TV din Egipt a fost arestat dupa ce a intervievat un barbat homosexual

Hotnews Hotnews,
 Un prezentator TV din Egipt a fost arestat dupa ce a intervievat un barbat homosexual

Un tribunal egiptean a condamnat duminica gazda unui show de televiziune la un an de inchisoare pentru intervievarea unui barbat homosexual anul trecut, transmite o sursa judiciara, potrivit The New Straits Times . continuă pe Hotnews

Un prezentator TV din Egipt a fost condamnat la inchisoare cu executare. Ce a facut in direct

Un prezentator al unei emisiuni de televiziune a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare de un tribunal din Egipt pentru faptul ca a intervievat un homosexual in anul 2018, a anuntat duminica o sursa.

Un barbat din Pitesti a fost arestat dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina. Care a fost motivul gestului extrem

Un barbat de 30 de ani din Pitesti a fost retinut de politisti in cursul zilei de luni, 21 ianuarie, dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina. intre cei doi erau conflicte mai vechi.

A dat foc la doua locuinte pentru a se razbuna pe fosta sotie. Barbatul din Arges a fost arestat

Un barbat de 50 de ani din judetul Arges a fost arestat dupa ce a dat foc la doua case pentru a se razbuna pe fosta lui sotie. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind banuit de distrugere prin.

SOC in showbiz! A fost ARESTAT pe aeroport: Am o BOMBA in geanta. Este celebru in LUMEA MONDENA (FOTO)

Soc in lumea showbizului international! Miles Brockman Richie, fiul celebrului cantaret Lionel Richie, a fost arestat pe aeroportul Heathrow din Londra, dupacea sustinut ca are o bomba in.

Barbatul banuit ca a talharit un batran in Galati in scara unui bloc a fost arestat preventiv. Primele imagini cu suspectul

Barbatul de 36 ani, din municipiul Galati, banuit ca pe 14 ianuarie a talharit cu violenta un batran in scara unui bloc din localitate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a declarat sambata.

Prezentator TV, condamnat pentru ca a facut un interviu cu un gay

Un prezentator TV din Egipt a fost condamnat la un an de munca silnica dupa ce, in august 2018, a realizat pentru televiziunea pe care o patroneaza un interviu cu un homosexual. in plus, Mohamed al-Ghiety trebuie.

Un sofer care a condus BEAT a UCIS un om cu masina si a FUGIT de la locul accidentului

Un barbat din Covasna a fost arestat, dupa ce s-a urcat baut la volan si a lovit mortal cu masina un barbat de 63 de ani, joi seara. Politistii au sosit la fata locului si au constatat ca persoana.

Gala premiilor Oscar din acest an ramane fara prezentator principal pentru prima data dupa 1989

Gala de decernare a premiilor Oscar, cea mai urmarita ceremonie organizata la Hollywood, ar trebui sa se deruleze fara prezentator principal pentru prima data in ultimii 30 de ani, dupa retragerea actorului Kevin Hart in urma unor polemici generate de.

Fiul lui Lionel Richie, arestat dupa ce a amenintat cu bomba pe un aeroport din Londra

Fiul lui Lionel Richie, Miles Brockman Richie, a fost aparent retinut de politie pe aeroportul Heathrow dupa ce a amenintat fortele de ordine ca va detona o bomba si a lovit un agent de securitate, scrie TMZ. com, preluat de msn. com.

Barbatul banuit ca a BATUT CRUNT un batran din Galati a fost arestat: Individul ar fi fost eliberat in baza recursului compensatoriu (VIDEO)

Barbatul din judetul Galati, banuit ca a agresat si talharit un batran in scara unui bloc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Agerpres, care citeaza un anunt al purtatorului de cuvant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )