Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prigoana, cel mai vehement aparator al lui Coltescu: Maracineanu si Stroe sunt doi cretini. Prosti si pupincuristi

Adevărul Adevărul,
Prigoana, cel mai vehement aparator al lui Coltescu: Maracineanu si Stroe sunt doi cretini. Prosti si pupincuristi

Fostul deputat a comentat in termeni virulenti scandalul de rasism iscat de brigada de arbirti din Romania la meciul din Liga Campionilor. continuă pe Adevărul

Joseph Safra, cel mai bogat bancher din lume, a murit la 82 de ani Cum a devenit urmasul unor bancheri ai Imperiului Otoman cel mai bogat om din Brazilia

Joseph Safra, un finantist brazilian cu origini libaneze, a murit la varsta de 82 de ani, acesta fiind cel mai bogat om din Brazilia si cel mai bogat bancher din lume, relateaza Reuters si Globo.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Vedeta TV a cerut falimentul. A ajuns in cel mai greu moment din viata, este oribil ce se intampla

Criza de COVID-19 pare ca a afectat-o pe vedeta Antena 1, facand-o sa ia decizii radicale: a cerut falimentul. Firma sa a inregistrat pierderi in ultima perioada, fapt ce a determinat-o sa demareze procedura de insolventa. Vedeta TV, la fundul sacului. A cerut falimentul! Ozana Brabancea, jurat de la Te cunosc de undeva, da semne .

Si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda initiativa ei

Sa astepti ca partenerul tau sa isi ia angajamentul poate fi cateodata foarte frustrant. Astfel, o femeie nu a mai putut astepta si a luat masuri extreme dupa ce iubitul ei nu a respectat promisiunea de a se casatori cu ea. Femeie si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv Dupa ce s-a .

Averea Dianei Sosoaca e colosala. Este cel mai bogat lider de la AUR

Alianta AUR, din outsiderul vazut de toata clasa politica, a devenit peste noapteroata din Parlament. AUR a devenit peste noapte partidul care poate destabiliza sau concretiza noua ordine politica din Parlamentul Romaniei. Printre membrii aliantei, remarcati in presa, in afara de co-presedinti, este si avocatul Diana Iovanovici-Sosoaca. Avocatul, acum in postura de Senator de Iasi, .

Nutritie si sanatate: Varstele la care alcoolul este cel mai daunator pentru creier

Alcoolul are multe efecte negative bine documentate asupra sanatatii, dar un nou articol scoate in evidenta care sunt perioadele din viata in care este cel mai daunator, mai ales cand este vorba despre creier.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )