Libnet.ro
UNICEF

21:00

PRIMA CASA 2018. Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

Antena3 Antena3,
PRIMA CASA 2018. Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR va acorda credite de peste un miliard de lei prin noul plafon alocat pentru Prima Casa, potrivit unui comunicat al bancii, care anunta ca a primit 511 milioane de lei in cadrul noii editii. continuă pe Antena3

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

PRIMA CASA 2018. Ce se va intampla cu preturile locuintelor in acest an

PRIMA CASA 2018 Preturile la proprietatile rezidentiale au crescut cu 12-13% in 2016 si cu 9% in 2017, iar pentru 2018 cresterea va fi moderata, a apreciat, vineri, Dorel Nita, Head of DataResearch,.

PRIMA CASA 2018. Cat costa o locuinta in Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov sau Timisoara

PRIMA CASA 2018 Pretul mediu solicitat pentru apartamentele noi si vechi scoase la vanzare la nivel national, in luna februarie, s-a majorat pana la o valoare de 1. 197 de euro pe metrul patrat util, fiind cu.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

invatamantul dual prinde viata la Focsani. Elevii unui liceu se vor forma profesional in cea mai mare fabrica de confectii

Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focsani si cea mai mare fabrica de confectii din Focsani, SC Pandora Prod SRL, au semnat un contract de parteneriat pentru formarea profesionala a elevilor din invatamantul dual.

Mama a plecat atunci cand aveam cea mai mare nevoie de ea

Ploua in ziua aceea. Initial am stat cu capul sub perna ca si cum ploua in casa dar de fapt nu vroiam sa aud pasii mamei care se indreptau spre autocar. Si mi-am sters barbateste lacrimile, doar aveam.

Cea mai mare nava pentru containere din lume a luat foc. Un marinar roman era la bord

Un incendiu devastator a izbucnit bordul uneia dintre cele mai mari si mai moderne nave portcontaine.

Radulescu, PSD: Aceste alegeri sunt cea mai mare farsa. Hotararea CEx este nestatutara si neconstutionala. imi aminteste de epurarile comuniste

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a anuntat miercuri ca a contestat hotararea Comitetului Executiv National CEx) privind candidatura a cel mult o persoana din fiecare judet pentru functiile de conducere in PSD. Acesta a mai precizat ca in cazul in care contestatia sa nu va fi discutata in congres, este hotarat sa actioneze in instanta. Radulescu a comparat alegerile din Congresul PSD cu epurarile comuniste din anii 1950.

Perchezitii de amploare la Timisoara: Este vizata cea mai mare retea de trafic din persoane din Europa (VIDEO)

Descinderi de aploare la Timisoara. Anchetatorii sunt pe urmele uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane din Europa, informeaza B1 TV. Procurorii DIICOT si politistii au descins la.

Ar putea fi cea mai mare escorcherie a tuturor timpurilor, cu un prejudiciu de aproape 1500 de miliarde de euro

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, a readactat pe blogul personal o circumstata plauzibila despre situatia actuala a gazelor, dar si a petrolului din Marea Neagra, intitulata Coruptia invizibila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )