Libnet.ro
UNICEF

15:45

Prima Casa, potrivita pentru sectoarele 1, 4 si 6 din Capitala. 1 si 2, zona de Nord Vest a Bucurestiului sau Voluntari si Ilfov, pentru investitii imobiliare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima Casa, potrivita pentru sectoarele 1, 4 si 6 din Capitala. 1 si 2, zona de Nord Vest a Bucurestiului sau Voluntari si Ilfov, pentru investitii imobiliare

Specialistii in consultanta imobiliara prezenti la targul de locuinte Imobiliarium, care se va desfasura in perioada 12-14 octombrie in Capitala, recomanda sectoarele 1 si 2, zona de Nord Vest a Bucurestiului sau Voluntari si Ilfov pentru achizitia. continuă pe Wall-Street Ro

PRIMA CASA, legea darii in plata. Senatorul Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru mii de romani

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru romanii care au credite Prima casa. Astazi, in Comisia Economica a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite si beneficiarilor.

Dare in plata si pentru Prima Casa

Proiectul de lege care prevede aplicarea Legii darii in plata si in cazul creditelor contractate prin programul Prima Casa a primit aviz favorabil de la Comisia Economica a Senatului, dupa cum a anuntat, ieri, pe pagina sa de Facebook, senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir, presedintele comisiei.

Cristian Busoi: PNL vrea sa deblocheze traficul din Capitala. Liberalii demareaza o campanie de strangere de semnaturi pentru cateva proiecte urgente

PNL Bucuresti demareaza o campanie de informare cu privire la problemele din trafic si de strangere de semnaturi pentru cateva proiecte urgente, a anuntat, miercuri, presedintele liberalilor din Capitala,.

Taxarea inversa generalizata - o masura potrivita pentru combaterea fraudei

PwC: Tarile europene vor putea utiliza acest mecanism doar pentru livrarile de bunuri si prestarile de servicii interne care depasesc 17. 500 de euro pe tranzactie Mecanismul taxarii inverse generalizate, care urmeaza sa fie aplicat, cu titlul de proiect pilot, in Cehia, ar putea fi utilizat si de alte state membre, inclusiv tara noastra, la cerere, in functie de rezultatele proiectului pilot din Cehia, arata un comunicat transmis, ieri, de Pricewaterhouse Coopers Romania PwC).

Explozie la un depozit de munitii din Ucraina. Zona a fost inchisa, iar civilii evacuati

Marti dimineata s-a produs o explozie la un depozit de munitii din Ucraina, la circa 176 de km la est de Kiev, informeaza ministerul ucrainean al apararii printr-un comunicat preluat de Reuters. Zona din a.

Belgia refuza extradarea unui romn condamnat la 10 ani nchisoare pentru tlharie din cauza conditiilor de detentie din Romnia

O curte de punere sub acuzare din Bruxelles a refuzat sa respecte un mandat european de arest prin care Romania ar fi trebuit sa obtina extradarea unui cetatean aflat in detentie in Belgia, transmite Curtea de Apel din Bruxelles. Cetateanul roman a fost arestat pentru talharie. Judecatorii belgieni au fost de parere ca acesta ar fi inchis in conditii inumane daca ar fi extradat in tara de origine, informeaza 7sur7.

iTech Transilvania, singurul certificat Gold Label pentru Excelenta din S-E Europei

ITech Transilvania din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai importante cluster ale industriei IT din din Sud-Estul Europei, infiintat de Aries Transilvania, a anuntat astazi ca este singurul cluster de IT din Sud-Estul Europei care a obtinut certificarea de tip Gold Label.

Solutii tech pentru aglomeratia din orase. Noutatile de la targul IMWorld 2018

Boala traficului haotic din orase poate fi tratata cu mai multe solutii tech deja disponibile si chiar aplicate in unele zone ale tarii. in timp ce platesti parcarea, poti sa iti achiti si impozitele. Te.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )