Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prima companie din domeniul gestionarii deseurilor premiata pentru sustenabilitate

Adevărul Adevărul,
Prima companie din domeniul gestionarii deseurilor premiata pentru sustenabilitate

GreenPoint Management este prima companie din domeniul gestionarii deseurilor din tara noastra care primeste o distinctie privind sustenabilitatea corporativa din Romania. continuă pe Adevărul

UE anunta un nou instrument de finantare pentru sprijinirea companiilor din domeniul inteligentei artificiale

Banca Europeana de Investitii BEI) si Fondul European de Investitii FEI) au lansat un nou instrument de finantare, sub forma unui mecanism de coinvestitii in valoare de pana la 150 de milioane de euro, pentru a sprijini companiile din domeniul inteligentei artificiale din intreaga Europa, potrivit News.

Electric Up: 100.000 de euro pentru electrificarea IMM-urilor si companiilor din domeniul HoReCa

Prin programul Electric Up, firmele din sectorul HoReCa pot beneficia din partea statului de o finantare nerambursabila de pana la 100. 000 de euro. Programul Electric Up dedicat IMM-urilor si.

10 inventii din domeniul medical au primit finantari intr-o compentitie internationala pentru lansarea rapida pe piata

Zece noi startup-uri din Europa Centrala, de Est si de Sud au primit finantari in cadrul EIT Health. Un software pentru analiza datelor clinice ale pacientilor diagnosticati pozitiv cu COVID-19, un dispozitiv portabil de monitorizare a tusei sau o solutie care ajuta la diagnosticarea precoce a cancerului ovarian au primit sprijin financiar pentru o lansare mai rapida pe piata.

Sergio Perez, prima victorie din cariera in Formula 1

La cei 30 de ani ai sai, pilotul mexican Sergio Perez a obtinut, duminica, prima victorie in Marele Circ pe varianta scurta a traseului Sakhir din Bahrain.

Conflict in coalitia de guvernare din Polonia, inaintea termenului limita pentru bugetul UE de 1.800 de miliarde de euro

Coalitia de guvernare din Polonia a parut ca se indreapta catre un conflict deschis, duminica, inainte de termenul limita de luni pentru un acord asupra bugetului de 1. 800 de miliarde de euro al Uniunii Europene, urmat de un summit al UE trei zile mai tarziu, transmite Reuters, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )