Libnet.ro
UNICEF

08:17

Prima data dupa revolutia islamica, Iranul va participa la exercitii militare cu Rusia si China

Adevărul Adevărul,
Prima data dupa revolutia islamica, Iranul va participa la exercitii militare cu Rusia si China

Iranul va participa la exercitii militare maritime in Golful Oman nu doar cu Rusia, dar si cu China, a declarat seful departamentului Statului Major al Fortelor Armate ale Iranului pentru afaceri internationale, Qadir Nezami. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Traian Basescu, prima reactie dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii: Voi face contestatie

Traian Basescu a avut o prima reactie, dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii. Am vazut decizia CAB voi Contesta la inalta Curte decizia. Nu il acuz pe judecator,.

Prima ninsoare din acest sezon din Romania. Locul unde a nins pentru prima data in aceasta toamna- VIDEO

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau, in partea de vest a masivului Rarau-Giumalau. La doar cativa kilometri de Vatra Dornei, iarna s-a instalat deja. Temperatura a scazut atat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )