Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prima declaratie a lui Marian Ralea dupa ce s-a scris ca a murit: in ultima vreme nici macar nu...

Antena3 Antena3,
Prima declaratie a lui Marian Ralea dupa ce s-a scris ca a murit: in ultima vreme nici macar nu...

O veste de-a dreptul tragica a circulat in aceasta dimineata prin presa, si anume ca Marian Ralea, indragitul actor care a inveselit zilele a numerosi copii in emisiunea. continuă pe Antena3

Marian Ralea a murit. Stirea falsa care a contrariat internetul

Marian Ralea, cunoscut pentru rolul Magicianul din emisiunile pentru copii de la inceputul anilor '90 nu a murit, asa cum au scris unele publicatii media. Dana Rogoz, Abramburica,.

Explicatiile Pro TV dupa ce a anuntat in mod fals ca actorul Marian Ralea a murit: Asa cum a gresi este uman, ne asumam momentele in care comitem o eroare

Reprezentantii Pro TV au revenit cu scuze si explicatii dupa ce in aceasta dimineata au comis un grav derapaj cand au anuntat ca actorul Marian Ralea a murit, lucru neadevarat.

Explicatiile Pro TV dupa ce a anuntat in mod fals ca actorul Marian Ralea a murit: A fost o eroare regretabila

Reprezentantii Pro TV au revenit cu scuze si explicatii dupa ce in aceasta dimineata au comis un grav derapaj cand au anuntat ca actorul Marian Ralea a murit, lucru neadevarat.

Reactia agentiei Agerpres dupa ce a fost acuzata ca a dat stirea falsa potrivit careia Marian Ralea a murit

Reprezentantii Agerpres neaga vehement si fac dovada ca pe fluxul agentiei de presa nu a fost publicata vreo stire care sa anunte decesul actorului Marian Ralea.

Marian Ralea dezminte stirea ca a murit: Nici macar nu am fost bolnav in ultima vreme. Actorul implineste maine 60 de ani

Actorul Marian Ralea, care maine implineste 60 de ani, a fost nevoit sa-si dezminta propria moarte, dupa ce mai multe site-uri de stiri au publicat o informatie eronata.

Fake news: actorul Marian Ralea nu a murit

In dimineata zilei de 19 decembrie, a fost publicata stirea conform careia actorul Marian Ralea a murit. Informatia a aparut cu o zi inainte ca acesta sa implineasca 60 de ani. E falsa. ACTUALIZARE Retragem informatiile publicate mai jos. Actorul Marian Ralea nu a murit. Informatia a ajuns pe fluxul de stiri Agerpres si a fost [].

ProTV a dat marti dimineata stirea falsa ca Marian Ralea a murit, iar actorul a intrat in direct pentru a dezminti informatia. Reactia nervoasa a Abramburicai

ProTV a transmis dimineata stirea falsa ca Actorul Marian Ralea a murit, informatia fiind dezmintita de Ralea, care a intrat in direct la postul de televiziune pentru a spune ca se simte foarte bine.

Marian Ralea a MURIT. Este FAKE NEWS-ul zilei! Magicianul TRAIESTE. Declaratia de ULTIM MOMENT a actorului

O veste extrem de trista a circulat in aceasta dimineata pe internet, si anume ca Marian Ralea, cunoscut pentru rolul Magicianul din emisiunile pentru copii, a murit. Mai multe publicatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )