Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a ajuns in semifinale la Beijing: Am simtit asta cand am intrat pe teren!

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a ajuns in semifinale la Beijing: Am simtit asta cand am intrat pe teren!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in semifinalele turneului de la Beijing, dupa ce a trecut clar de Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa ce a ajuns in semifinale Beijing. Am schimbat tactica si a functionat

Simona Halep sustine ca a facut un meci mult mai bun cu Daria Kasatkina decat cel de saptamana trecuta, de la Wuhan, datorita faptului ca a schimbat tactica. Cred ca am jucat mult mai bine.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a surclasat-o pe Maria Sarapova. Ce a simtit in timpul partidei cu rusoaica

Simona Halep a obtinut prima victorie in fata Mariei Sarapova, scor 6-2, 6-2, depasind un complex pe care il avea in fata rusoaicei.

Prima declaratie a Mariei Sarapova, dupa infrangerea cu Halep: A facut cel mai bun meci impotriva mea

Sarapova a laudat evolutia Simonei Halep de miercuri, de la China Open, spunand ca adversara ei a facut cea mai buna partida din cele opt jucate impreuna. Cred ca a facut un meci.

Ilie Nastase, despre succesul Simonei Halep: Cele sapte victorii ale Mariei Sarapova nu mai conteaza

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a declarat, miercuri, dupa prima victorie a Simonei Halep in fata Mariei Sarapova, ca infrangerile suferite in trecut nu mai conteaza. Cele.

HALEP - SHARAPOVA LIVE tenis BEIJING. ONLINE STREAM Digi - VIDEO

ONLINE STREAM Digi - VIDEO. Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova este bucuroasa ca o va infrunta pe romanca Simona Halep, numarul 2 mondial, in.

Moment important in cariera Simonei Halep. Ce reprezinta calificarea din fata Magdalenei Rybarikova, de la Beijing

Simona Halep este in turul al treilea la Beijing, dupa ce a trecut de slovaca Magdalena Rybarikova, care s-a retras in setul doi.

Ion Tiriac a facut un comentariu ironic la adresa Simonei Halep. Ce a spus dupa ce Halep a reusit sa o elimine pe Sarapova

Simona Halep, locul 2 WTA, a reusit sa o elimine pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, in turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2. Dupa meci, Ion Tiriac a facut un comentariu ironic la adresa jocului.

Prima reactie a Mariei Sharapova dupa umilinta indurata in fata Simonei Halep: A fost foarte agresiva...

Maria Sharapova a recunoscut, cu fair-play, caSimona Halep a invins-o meritat, scrie Libertatea. A facut un meci incredibil, poate cel mai bun pe care l-a jucat impotriva mea in toate.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Sharapova comenteaza prima infrangere la Halep

Maria Sharapova a vorbit, miercuri, despre prima infrangere suferita in opt meciuri contra Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )