Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prima dezbatere intre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA: Trump se va dezlantui pentru a rasturna sondajele care il dau favorit pe Biden

B1 B1,
Prima dezbatere intre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA: Trump se va dezlantui pentru a rasturna sondajele care il dau favorit pe Biden

Presedintele republican Donald Trump si candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, se vor intalni in premiera intr-o dezbatere marti seara, aceasta fiind prima confruntare directa din cele trei. continuă pe B1

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza, in exclusivitate in Romania, o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020

Postul B1 TV va difuza in premiera si in exclusivitate in Romania documentarul AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din 2020,.

Suveranistul francez Nicolas Dupont-Aignan va candida la alegerile prezidentiale din 2022

Fostul aliat al lui Marine Le Pen in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2017 Nicolas Dupont-Aignan si-a anuntat sambata candidatura in alegerile prezidentiale din 2022, pentru ca francezii sa aiba de unde alege si sa evite un duel Macron-Le Pen, relateaza AFP, citat de News.

Patru astronauti americani vor vota pentru alegerile prezidentiale din spatiu

Patru astronauti americani care vor zbura in curand catre Statia Spatiala Internationala ISS) vor vota de acolo pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, o posibilitate care exista de 20 de ani, potrivit AFP.

Un astronaut NASA va vota din spatiu la alegerile din SUA

Kathleen Rubins, astronaut de la NASA, intentioneaza sa voteze la alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie de pe Statia Spatiala Internationala ISS), a declarat ea pentru Associated Press, conform DCnews.

Suveranistul francez Nicolas Dupont-Aignan isi anunta candidatura in alegerile prezidentiale franceze din 2022

Fostul aliat al lui Marine Le Pen in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2017 Nicolas Dupont-Aignan si-a anuntat sambata candidatura in alegerile prezidentiale din 2022, pentru ca francezii sa aiba de unde alege si sa evite un duel Macron-Le Pen, relateaza AFP.

Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane

Google, divizie a grupului Alphabet, va bloca publicitatea electorala de pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, a declarat vineri un purtator de cuvant al companiei, transmite Reuters, conform news. ro.

Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie

Google, divizie a grupului Alphabet, va bloca publicitatea electorala de pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, a declarat vineri un purtator de cuvant al companiei, conform Reuters.

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Coada in fata sectiilor de votare la alegerile locale din 2020. in Tunari oamenii au venit de la ora 6.30 (GALERIE FOTO)

Cozile si aglomeratia nu au intarziat sa se formeze la alegerile locale din 2020. in Tunari alegatorii au sosit in fata sectiilor de vot inca de la ora 6. 30, iar un alt incident a avut loc si la Mehedinti,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )