Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

B1 B1,
Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Coada in fata sectiilor de votare la alegerile locale din 2020. in Tunari oamenii au venit de la ora 6.30 (GALERIE FOTO)

Cozile si aglomeratia nu au intarziat sa se formeze la alegerile locale din 2020. in Tunari alegatorii au sosit in fata sectiilor de vot inca de la ora 6. 30, iar un alt incident a avut loc si la Mehedinti,.

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Victorie pentru PNL la alegerile locale din Teleorman. Ionel Danca, mesaj de felicitare pentru Cristi Barbu: Este inceputul sfarsitului pentru dominatia PSD in Sudul Romaniei

PNL a obtinut o victorie importanta laalegerile locale din judetul Teleorman, unde liberalii au reusit sa obtina majoritatea in Consiliul Judetean cu 44% din voturi si a invins PSD cu 5 procente.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

ALEGERI LOCALE 2020 Florentin Pandele a castigat detasat alegerile locale din Voluntari

Florentin Pandele, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

Un roman a parcurs 10.000 de kilometri pentru a vota la alegerile locale din localitatea natala. Ce a spus cand a ajuns acasa

Silviu Hanuseac, un sucevean in varsta de 35 de ani, a venit acasa din Statele Unite ale Americii pentru a vota viitorul primar si viitoarea echipa de consilieri locali pentru urmatorii patru ani de zile, in comuna Mitocu Dragomirnei. Acesta a fost asteptat ca un erou de mai multi localnici la intrarea in comuna.

Ce scrie presa internationala despre alegerile locale din Romania: Liberalii sunt disperati ...

Presa internationala apreciaza ca rezultatul scrutinului local de duminica va influenta intentiile de vot in perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )