Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prima facultate din lume unde se studiaza Pokemon Go

Playtech Playtech,
Prima facultate din lume unde se studiaza Pokemon Go

Pokemon Go a starnit atat de multe controverse si reactii, incat a devenit o provocare sa gasesti ceva nou despre el. Vestea ca o universitate a decis sa includa jocul in programa scolara s-ar putea sa fie un mic soc pentru toata lumea. Conducerea Universitatatii din Idaho, America, a decis sa includa un curs de []. continuă pe Playtech

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

Vesti din America, locul prafuit si uitat de lume, unde nu se mai intimpla aproape nimic

Acesta este farmecul lumii in care, nimicul, prostia si moneda calpa au fost globalizate, odata cu furtul, jaful si minciuna, o lume care se misca dupa cum bate vintul si, mai ales, dupa cum rasar in prime-time stirile despre violenta dezlantuita in cele mai banale locuri ale cotidianului.

Faze tari: Cum arata un azil pentru prostituatele pensionate; Politista in bikini! A pus la pamant un hot in cateva secunde!; Un indian, ales cel mai atragator barbat din lume!

A slabit 82 de kilograme si vrea sa devina fotomodel. Natalie King, o femeie de. Un pescar din Australia a vazut in ocean un balon urias devorat de rechini. Ce era de fapt. Un pescar a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )