Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prima zi a Jocurilor Olimpice de la Rio. Programul sportivilor romani

România Liberă România Liberă,
Prima zi a Jocurilor Olimpice de la Rio. Programul sportivilor romani

Mai multi sportivi romani concureaza, sambata, la Jocurilor Olimpice de la Rio. Spadasinele Ana Maria Branza, Simona Pop si Simona Gherman, dar si ciclistul Sergey Tvetcov vor fi primii tricolori care vor lua startul la competitia suprema din Brazilia. continuă pe România Liberă

Programul sportivilor romani la JO 2016

Iata programul tuturor sportivilor romani de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, cu zilele, orele si probele la care vor concura. Programul ar putea suferi modificari in cazul in care sportivii nostri se vor califica in fazele superioare faze eliminatorii, finale etc).

Programul sportivilor romani in prima zi a Jocurilor Olimpice. Putem lua prima medalie la Rio de Janeiro

Astazi este prima zi de concurs la Olimpiada de al Rio de Janeiro si o serie intreaga de sportivi romani intra in competitie.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au inceput. Care este programul sportivilor romani in prima zi

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschisa cea de-a XXXI-a editie a Jocurile Olimpice. care vor avea loc in perioada 5-21 august, scrie News. ro.

Fotbalul incepe la Rio 2016 inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice

Meciurile turneului olimpic vor incepe pe 4 august, chiar daca ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice este programata o zi mai tarziu.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Rio ar putea oferi pana la 200.000 de bilete gratis pentru a rezolva problema stadioanelor goale

Prezenta dezamagitoare din tribune la meciurile de fotbal care s-au desfasurat la Rio, inca dinainte de ceremonia oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice, i-a facut pe organizatori sa se.

Legendarul Pele nu va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Pele, legendarul fotbalist brazilian, va lipsi de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, unde organizatorii il invitasera sa aprinda flacara olimpica pe stadionul Maracana, din cauza.

Vladimir Putin, marele absent de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, programata vineri seara pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a anuntat purtatorul sau de.

Francois Hollande s-a deplasat la Rio pentru a sustine candidatura Parisului pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2024

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a ajuns la Rio de Janeiro, unde va avea loc vineri festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice. Motivul deplasarii acestuia este pentru a sustine candidatura.

FOTO+VIDEO. Sarbatoare si controverse la Rio de Janeiro. A inceput cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice

Ceremonia de deschidere a celei de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va avea loc vineri seara, pe Stadionul Olimpic Maracana.

FOTO+VIDEO. Sarbatoare si controverse la Rio de Janeiro. incepe cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice!

Ceremonia de deschidere a celei de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va avea loc vineri seara, pe Stadionul Olimpic Maracana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )