Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima ninsoare in Capitala din aceasta iarna. Cod galben pana la ora 20.00 Temperaturi maxime intre 0 si 1 grad

Hotnews Hotnews,
 Prima ninsoare in Capitala din aceasta iarna. Cod galben pana la ora 20.00 Temperaturi maxime intre 0 si 1 grad

Luni dimineata a nins in Capitala, pentru prima data in aceasta iarna. Ninge abundent, dar zapada se topeste repede, astfel ca nu sunt probleme in trafic si nu a fost nevoie de interventia utilajelor de deszapezire. De altfel, Bucurestiul se afla, pana la ora 20. 00, sub avertizare de ninsori emisa de meteorologi. continuă pe Hotnews

Avertizare ANM. 36 de judete din tara, sub cod galben de ceata

Vineri dimineata, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ceata, valabila in 36 de judete din Romania. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. 36 de.

Alerta de la ANM! Capitala si sapte judete, sub cod galben de ninsoare

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori pentru sudul si estul Munteniei si pentru cea mai mare parte a Dobrogei, care intra in vigoare luni, la ora 5.

Cod galben de ninsori in Capitala si alte 7 judete! in Bucuresti ninge ca in povesti

Este cod galben in Capitala si in alte 7 judete. Atentionarea a intrat in vigoare in aceasta dimineata, la ora 05. 00 si este valabila pana astazi, la ora 20. Meteorologii anunta ca se va depune strat de zapada, inclusiv in Capitala.

Alerta meteo ANM. Iarna face ravagii in Romania. Judetele vizate cu cod galben de ninsori

ANM Administratia Nationala de Meteorolgie) a emis o noua alerta tip cod galben de ninsori in Dobrogea si in Muntenia, care a intrat in vigoare, azi, la ora 15:00. Alerta meteo ANM. Iarna face ravagii in Romania Meteorologii au emis astazi o avertizare cod galben de ninsori in sud-estul Munteniei, dar si in cea mai .

Sapte judete si Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana la ora 20:00 HARTA

Sapte judete si Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana luni, la ora 20:00, ca urmarea avertizarii emise de meteorologi pentru sudul Munteniei si pentru cea mai mare parte a Dobrogei.

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in sud-estul tarii. Cat tine vremea rea

Vreme de iarna in urmptoarele ore in sud-estul Romaniei. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori, valabile luni, 30 noiembrie, de la ora 05. 00, pana la ora 20.

ANM a emis o avertizare Cod galben de ninsori in Capitala si in alte sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica o atentionare cod galben de ninsori moderate cantitativ cu depuneri de strat de zapada, valabil in Bucuresti si in alte sapte judete din tara.

Avertizare ANM. Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete din tara

Meteorologii ANM au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara. Astfel, pana la ora 8. 00 sunt sub avertizare Capitala, judetele.

Elena Mateescu, director ANM, despre vremea de Craciun si Revelion Cand cade prima ninsoare in Capitala (VIDEO)

Elena Mateescu, directorul ANM, a precizat, intr-o interventie la B1 TV, ca este posibil ca duminica noaptea sa cada primii fulgi de zapada in Capitala, insa estimarile pentru luna decembrie indica.

ANM a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete, sambata

Meteorologii au emis sambata dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )