Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cod galben de ninsori in Capitala si alte 7 judete! in Bucuresti ninge ca in povesti

Antena3 Antena3,
Cod galben de ninsori in Capitala si alte 7 judete! in Bucuresti ninge ca in povesti

Este cod galben in Capitala si in alte 7 judete. Atentionarea a intrat in vigoare in aceasta dimineata, la ora 05. 00 si este valabila pana astazi, la ora 20. Meteorologii anunta ca se va depune strat de zapada, inclusiv in Capitala. continuă pe Antena3

ANM a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete, sambata

Meteorologii au emis sambata dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara.

ANM a emis o avertizare Cod galben de ninsori in Capitala si in alte sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica o atentionare cod galben de ninsori moderate cantitativ cu depuneri de strat de zapada, valabil in Bucuresti si in alte sapte judete din tara.

Cod galben de ninsori, luni, in 8 judete din Muntenia si Dobrogea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori moderate cantitativ si strat de zapada, valabil luni, intre orele 05. 00 si 20. 00 in opt judete din sud-estul tarii.

Sapte judete si Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana la ora 20:00 HARTA

Sapte judete si Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana luni, la ora 20:00, ca urmarea avertizarii emise de meteorologi pentru sudul Munteniei si pentru cea mai mare parte a Dobrogei.

Avertizare ANM. Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete din tara

Meteorologii ANM au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara. Astfel, pana la ora 8. 00 sunt sub avertizare Capitala, judetele.

Cod galben de ninsori si vreme rece in prima parte a saptamanii

Meteorologii au emis cod galben de ninsori moderate, valabil pana la ora 20. 00, in sudul si estul Munteniei si in cea mai mare parte a Dobrogei. Codul galben este valabil si pentru Bucuresti. Vremea se va mentine deosebit de rece in prima parte a saptamanii, mai ales pe parcursul noptilor si diminetilor.

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in sud-estul tarii. Cat tine vremea rea

Vreme de iarna in urmptoarele ore in sud-estul Romaniei. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori, valabile luni, 30 noiembrie, de la ora 05. 00, pana la ora 20.

Alerta meteo ANM. Un nou cod galben de ninsori in Dobrogea si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua alerta meteo de tip cod galben de ninsori in Dobrogea si Muntenia ce a intrat in vigoare, astazi, la ora 15.

Cod galben de ceata densa pentru 10 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, patru atentionari cod galben de ceata pentru 10 judete din tara, care va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Cod galben de ninsori in Bucuresti si opt judete din sud-est

Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea ce va afecta Capitala si opt judete luni, 30 noiembr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )