Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima tara din Europa in care scolile au inceput din nou

Antena3 Antena3,
Prima tara din Europa in care scolile au inceput din nou

Danemarca este prima tara din Europa care redeschide gradinitele si scolile primare. Elevii vor mentine distanta sociala la intrarea in institutia de invatamant si in sala de curs. continuă pe Antena3

Conditiile de carantina, relaxate tocmai cand este asteptat varful epidemiei: Romanii care se intorc in tara din Italia sau Spania vor sta in carantina la domiciliu, nu in centre pazite de autoritati

Romanii care revin in tara din asa-numitele zone rosii Italia, Spania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite, Turcia sau Iran, unde exista transmitere comunitara extinsa a coronavirusului), care erau plasati pana acum in centre de carantina, vor putea sta in premiera in carantina la domiciliu, prevede un Ordin al Ministerului Sanatatii publicat astazi in Monitorul Oficial.

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa.

VIDEO Prima autostrada din Moldova prinde contur: Imagini din drona cu primii kilometri asfaltati de pe A7

Circa 16 km din cadrul autostrazii A7, prima autostrada din Moldova care va traversa regiunea de la Nord la Sud, sunt in prezent in constructie parte din proiectul Variantei Ocolitoare Bacau, in lungime totala de 32 de km. Stadiul fizic este de aproape 50%, pe multe zone deja a fost asternut asfaltul, iar pe viaductul lung de peste un kilometru peste Raul Bistrita au inceput deja sa fie montate grinzile.

De ce este Germania deasupra tuturor in lupta cu COVID-19: Avem mai multe paturi ATI si medici decat orice tara din Europa

Germania are, in ciuda numarului de infectati care se apropie de cel inregistrat in Italia, Spania sau Franta, un numar mult mai mic de persoane care au decedat din cauza COVID-19. Karl Lauterbach, profesor de epidemiologie la Universitatea din Koln, a explicat care sunt punctele forte ale Germaniei in lupta cu virusul.

Prima imagine din Dune, online: cum arata ultimul proiect al lui Denis Villeneuve, dupa Blade Runner

Amatorii SF-urilor clasice asteapta cu sufletul la gura cea mai noua ecranizare a seriei Dune, scrisa de Frank Herbert in 1965. Aceasta este regizata de Denis Villeneuve. Departe de a fi prima.

VIDEO Spectaculoasa zona din Bucuresti care revine la viata in absenta oamenilor. Toata pauza asta pe care omenirea o traieste ofera un plus naturii

Aproape o treime din Parcul Natural Vacaresti, 50 de hectare din cele 186, a ars intr-un incendiu la finalul lunii februarie 2020, cel mai mare din ultimii 10 ani. Imaginile de atunci erau sfasietoare, totul era scrum. La nici doua luni dupa, natura ne-a aratat inca o data forta ei extraordinara de regenerare, copacii si iarba au inceput sa inverzeasca, stuful a dat din cenusa, baltile au peste si broaste testoase, iar pasarile intoarse din migratie au ocupat locul.

CEC Bank: Refinantari la creditele de nevoi personale pentru salariatii din spitalele care lupta impotriva COVID-19

CEC Bank, ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19, conform Ordinului 5552020 publicat in Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in lei, in conditii foarte avantajoase: dobanda fixa de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Femeia de 41 ani, din Olt, care a murit in ambulanta, nu avea coronavirus. Sotul: Mi-a dat-o ca pe un caine, intr-un sac

Directia de Sanatate Publica a transmis prin intermediul unui comunicat de presa ca femeia din Vadastrita, judetul Olt, decedata la doar 41 ani, nu a murit din cauza COVID-19. Sotul spune ca va depune plangere penala.

CORONAVIRUS. Procurorii au deschis un dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota din Capitala, care au mintit in ancheta epidemiologica

Cazul Gerota este departe de a fi incheiat. Spitalul a fost inchis temporar in luna martie din cauza unui focar de coronavirus, iar ulterior s-a decoperit ca un medic gastroenterolog care stia ca a intrat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )