Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prima persoana retinuta in luarea de ostatici din Franta

România Liberă România Liberă,
Prima persoana retinuta in luarea de ostatici din Franta

Un prieten al lui Radouane Lakdim, autorul atacurilor comise vineri in zona orasului Carcassonne, in. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, mesaj ferm dupa luarea de ostatici din Franta: Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru poporul francez in urma luarii de ostatici de la supermarketul din Trebes, atac soldat cu trei morti. intr-un mesaj publicat pe.

A murit jandarmul erou de la luarea de ostatici din Franta

Locotenent-colonelul de jandarmerie care s-a oferit pe sine in schimbul eliberarii ostaticilor din t.

Scandal in Marea Britanie, dupa ce o companie din Franta e pe punctul de a castiga licitatia pentru noile pasapoarte britanice / Un fost ministru vorbeste despre o umilinta nationala

Noul pasaport pe care britanicii il vor folosi dupa Brexit ar urma sa fie tiparit de o companie din Franta, scrie joi presa britanica, o alegere perceputa drept o umilinta nationala de partizanii iesirii Regatului din UE, scrie AFP.

Luare de ostatici si focuri de arma intr-un supermarket din Franta. in urma incidentului o persoana a decedat. Atacatorul pretinde ca este membru ISIS

Atac armat intr-un supermarket din sudul Frantei. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul are loc in orasul Trebes, in sudul tarii, a declarat ministrul francez de interne pe Twitter. Se.

LIVE TEXTLuare de ostatici ntr-un supermarket din Franta, cel putin doi morti / Atacatorul spune ca lupta pentru Statul Islamic

Luare de ostatici intr-un supermarket din orasul Trebes sudul Frantei), atacatorul sustinind ca o face in numele Statului Islamic, noteaza AFP, citand parchetul francez. Un politist a fost ranit. ----------------13:51 Cel putin doua persoane au fost ucise, anunta surse apropiate dosarului, citate de AFP13. 38 Cel putin o persoana este decedata, a spus seful jandarmeriei AFP)13:30 Premierul francez edouard Philippe: Un barbat s-a inchis intr-un supermarket cu ostatici. Este o situatie serioasa. 13:26 Procurorii anti-terorism au deschis o ancheta13:24 Atacatorul tine ostatice opt persoane13:13 Potrivit unei surse apropiate dosarului, un politist a fost ranit prin impuscare la Carcassonne.

Luare de ostatici si focuri de arma intr-un supermarket din Franta. in urma incidentului trei persoane au decedat. Atacatorul pretinde ca este membru ISIS

Atac armat intr-un supermarket din sudul Frantei. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul are loc in orasul Trebes, in sudul tarii, a declarat ministrul francez de interne pe Twitter. Se.

LIVE TEXT VIDEO Luare de ostatici ntr-un supermarket din Franta, cel putin doi morti / Atacatorul are un pistol si grenade si a strigat Allahu Akbar, o sa va omor pe toti / E a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam

Cel putin doua persoane au fost ucise in cursul unei luari de ostatici, vineri, intr-un supermarket din sudul Frantei, de catre un barbat care si-a revendicat apartenenta la gruparea jihadista Stat Islamic, scrie AFP, care citeaza surse apropiate dosarului. 31 Barbatul care a luat ostatici a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam14. 26 Vezi in articol marturia unei femeie din interiorul supermarketului14. 16 Primarul din Trebe, a afirmat ca atacatorul a intrat in magazin strigand Allahu Akbar, o sa va omor pe toti14. 08 Premierul Philippe: Operatiunea nu este incheiata. Toate informatiile pe care le avem ne fac sa credem ca este un act terorist14:05 Vezi in articol imagini de la locul luarii de ostatici14:04 Potrivit unui martor ocular, barbatul este inarmat cu cutite, un pistol si grenade. Le Figaro).

Luare de ostatici intr-un supermarket din Franta, actiune revendicata de Statul Islamic

Luare de ostatici intr-un supermarket din orasul Trebes sudul Frantei), atac revendicat de Statul Islmic, noteaza AFP, citand parchetul francez.

Dovada manipularii Bucuresti-Bruxelles. Traian Basescu, prima persoana la care ajungea documentul

Oana Zamfir si Adrian Ursu au vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre Lista neagra de la Bruxelles. Astfel, prima infograma a documentului din 10 octombrie 2012 a fost trimisa.

Alerta in Bulgaria! Pasageri ai unui avion venit din Franta au intrat neverificati in tara

Ministerul bulgar de Interne a anuntat sambata suspendarea si cercetarea disciplinara a 13 politisti de frontiera, care si-au parasit posturile de lucru pe aeroportul din Sofia si au permis astfel intrarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )