Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prima portiune din Timisoara - Lugoj mai adauga 10 kilometri de autostrada

Online Sport Online Sport,
Prima portiune din Timisoara - Lugoj mai adauga 10 kilometri de autostrada

Joi, 11 octombrie 2012, se inaugureaza inca 10 kilometri de autostrada in Romania, primul tronson din ceea ce va fi viitoarea autostrada Timisoara - Lugoj. continuă pe Online Sport

Tronsonul 1 al autostrazii Timisoara - Lugoj va fi inaugurat joi

Inaugurarea pentru tronsonul 1 al autostrazii Timisoara - Lugoj va avea loc joi, evenimentul fiind confirmat de constructor, transmite Realitatea. net.

Aterizare de urgenta pe aeroportul din Timisoara. Un avion cu 143 de pasageri la bord care venea de la Londra n-a mai putut ajunge la destinatie

Un avion cu 143 de pasageri, care se indrepta spre Budapesta, a aterizat, aseara, pe aeroportul din Timisoara. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile din capitala Ungariei, pilotul avionului a cerut o aterizare de .

Aterizare de urgenta pe aeroportul din Timisoara. Un avion a ramas fara combustibil

O aterizare de urgenta a avut loc, duminica seara, pe aeroportul din Timisoara. Avionul venea de la Londra si a ramas fara combustibil. Cursa aeriana EasyJet a primit permisiunea sa aterizeze. La bordul.

Viviani a castigat prima etapa din Turul Beijingului

Italianul Elia Viviani s-a impus la sprint in prima etapa din Turul Beijingului, desfasurata marti pe un traseu urban de 117 kilometri in capitala Chinei.

Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP.

Roxana Ciuhulescu, prima femeie din Romania care va zbura cu un supersonic MIG21 Lancer!

Dupa ce a fost pilot la raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane si elicoptere, nimeni nu si-ar fi imaginat ca Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor, isi mai poate dori ceva in plus. Dar aceasta pentru ca nu au luat in calcul supersonicele Continue reading .

A luat fiinta Liga Palestiniana din Timisoara: capitala Banatului se va infrati cu localitatea Jenin VIDEO

Palestinienii din Timisoara, care sunt in numara peste 500 de persoane, au de ieri organizatia lor. La lansarea Ligii Palestinienilor a participat si Ahmad Bader Aqel, ambasadroul Palestinei in Romania.

Spitalul Judetean din Timisoara va primi un elicopter SMURD

Din cele patru elicoptere care vor fi achizitionate de Ministerul Administratiei si Internelor, unul va ajunge la Spitalul Judetean din Timisoara.

Aterizare de urgenta pe aeroportul din Timisoara, din cauza unei furtuni in Budapesta

O aeronava a efectuat o aterizare de urgenta, duminica, pe aerportul din Timisoara. Pilotii au cerut permisiunea sa aterizeze din cauza unei furtuni la Budapesta. La bord se aflau 143 de pasageri. Stire in.

Bursa inchide prima saptamana din octombrie in crestere

Bursa de la Bucuresti a crescut usor, cu 0,66%, intr-o piata in care atentia putinilor investitori prezenti la tranzactionare a continuat sa fie axata doar pe cateva actiuni, iar lichiditatea a fost de doar 15,6 milioane lei, scrie Mediafax .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )