Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prima reactie a Andreei Marin, dupa jignirile Mihaelei Radulescu: Avem caractere diferite

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Andreei Marin, dupa jignirile Mihaelei Radulescu: Avem caractere diferite

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin 44 de ani) a comentat interceptarile DNA in care este jignita de colega ei de breasla Mihaela Radulescu 49 de ani). Andreea Marin a subliniat ca ea si Mihaela. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Reactia Andreei Marin la jignirile Mihaelei Radulescu: Evident, avem caractere diferite

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin 44 de ani) a comentat pentru Adevarul interceptarile DNA in care este jignita de colega ei de breasla Mihaela Radulescu 49 de ani).

Andreea Marin intoarce SECUREA RAZBOIULUI: Reactia Zanei la VITA Mihaelei Radulescu! Se lasa cu BLESTEME...

Romanii stau cu ochii pe cele doua dive cardinale ale neamului: Andreea Marin si Mihaela Radulescu, care fac din nou un show de zile mari. Dupa ce Romania TV a dat publicitatii o discutie dintre Mihaela.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut locul I WTA: Nu am nici cea mai mica idee cand voi reveni

Simona Halep, care va ajunge dupa Australian Open cel putin pe locul 3 WTA, a declarat, miercuri, la sosirea in tara, ca nu vrea sa se gandesca la revenirea pe locul I WTA. Nu am nici cea mai mica idee.

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a pierdut locul 1 mondial

Romanca Simona Halep va pierde primul loc in clasamentul mondial al tenisului profesionist feminin WTA) publicat luni, dupa ce jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie 8, s-a calificat marti in semifinalele.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

Dancila, prima reactie n cazul adoptiei fiului ei: Nu puteam sa mi permit sa nfiez si fetita

Premierul Viorica Dancila a vorbit, marti la Antena 3, pentru prima oara despre adoptia fiului ei, Victor, precizand ca acesta provenea dintr-o familie numeroasa. Ea adaugat ca ar fi vrut sa infieze si o fetita, din aceeasi familie, insa nu a avut posibilitatea materiala sa faca acest lucru, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )