Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prima reactie a Arianei Grande dupa ce a aflat de moartea fostului sau iubit, rapperul Mac Miller

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Arianei Grande dupa ce a aflat de moartea fostului sau iubit, rapperul Mac Miller

Fostul iubit al Arianei Grande, rapperul Mac Miller, a fost gasit mort in locuinta sa, la doar 26 de ani. Potrivit zvonurilor acesta a murit din cauza unei supradoze de droguri. La scurt timp dupa ce a. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD, dupa scrisoarea deschisa transmisa de Gabriela Firea

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, referitor la scrisoarea deschisa trimisa, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD, ca este nevoie de o dezbatere in interiorul partidului, iar aceste lucruri vor.

Soc in lumea muzicii! Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la 26 de ani

Rapperul si producatorul Mac Miller, fostul iubit al cantaretei Ariana Grande, a fost gasit mort in locuinta sa din San Fernando Valley, SUA. Acesta avea doar 26 de ani. in acest moment nu exista.

Prima reactie a Adinei Florea, dupa ce a fost propusa la sefia DNA: Sunt emotionata... (VIDEO)

Procuroarea Adina Florea a declarat, pentru B1 TV, ca se simte emotionata si onorata sa afle ca a fost propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA. Sunt emotionata si onorata. in zilele urma.

Prima reactie a lui Teodorovici dupa ce Iohannis nu l-a primit la Cotroceni: Olipsa de respect pentru membrii Guvernului

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a povestit, intr-o interventie telefonica la o televiziune, modul cum presedintele Klaus Iohannis a evitat sa se intalneasca cu el si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a vorbi de subiectul rectificarii bugetare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )