Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prima reactie din PSD, dupa scrisoarea deschisa transmisa de Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD, dupa scrisoarea deschisa transmisa de Gabriela Firea

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, referitor la scrisoarea deschisa trimisa, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD, ca este nevoie de o dezbatere in interiorul partidului, iar aceste lucruri vor. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD la acuzatiile Gabrielei Firea. Codrin Stefanescu: Nimeni din partid nu vrea o fisura in acest moment

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca atacul Gabrielei Firea nu are sustinere in interiorul partidului. Gabriela Firea stie ca atunci cand a fost nominalizata pentru Primaria.

Reactii in PSD dupa scrisoarea Gabrielei Firea. Buzatu: Eu as exclude din discutie notiunea de impacare

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui si presedinte CJ Vaslui, a declarat, in cadrul unei interventii la Realitatea TV ca ceea ce a invocat Gabriela Firea in scrisoarea deschisa pentru colegii sai se va discuta in formatiune, dar ca ar exclude din discutie notiunea de impacare.

Reactie dura in PSD, dupa acuzatiile lui Firea: Nu a facut nimic pentru Bucuresti. Nu o sustine nimeni in partid

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a .

Gabriela Firea, scrisoare deschisa pentru colegii din PSD: Am ajuns intr-un punct in care, spun eu, nu se mai poate asa. Modul in care conducerea partidului s-a concentrat in mainile unui singur om nu ne poate duce decat intr-o fundatura

Gabriela Firea a trimis, vineri, o scrisoare deschisa colegilor din PSD, in care sustine ca nu exista un razboi intre ea si Liviu Dragnea si ca nu il critica pe liderul PSD pentru ca ar vrea sa ii ia.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

Primarul Mihai Chirica, dat afara din PSD, mesaj pentru Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, intervine in conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, dat afara din PSD, sustine ca nu mai exista cale de.

Prima reactie a Adinei Florea, dupa ce a fost propusa la sefia DNA: Sunt emotionata... (VIDEO)

Procuroarea Adina Florea a declarat, pentru B1 TV, ca se simte emotionata si onorata sa afle ca a fost propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA. Sunt emotionata si onorata. in zilele urma.

Prima reactie a lui Teodorovici dupa ce Iohannis nu l-a primit la Cotroceni: Olipsa de respect pentru membrii Guvernului

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a povestit, intr-o interventie telefonica la o televiziune, modul cum presedintele Klaus Iohannis a evitat sa se intalneasca cu el si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a vorbi de subiectul rectificarii bugetare.

Banicioiu: Toti oamenii respectabili din PSD sunt dati afara de catre oamenii de paie ai lui Dragnea. PSD se lupta acum cu statul paralel condus de Carmen Dan?

Deputatul Nicolae Banicioiu, care a plecat din PSD dupa un conflict cu Liviu Dragnea, critica propaganda lui Daddy care o injura pe Gabriela Firea. Oamenii nu pot fi doar marionete si papusi de paie dirijati de ambitiile patologice ale unui om care si a pierdut busola ori poate. are doar o misiune, scrie Banicioiu pe Facebook.

Europarlamentarul Catalin Ivan, despre conflictul din PSD: Firea a fost complice cu actuala conducere a PSD / Grav este raul imens facut Romniei, nu partidului

Europarlamentarul Catalin Ivan spune ca luarea de pozitie a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, este tardiva si ca ea este complice cu actuala conducere a partidului care a facut un rau imens Romaniei. El acuza lasitatea, oportunismul si servilismul liderilor PSD care nu au curajul sa ia atitudine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2997 seconds )