Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost trimis in spatele gratiilor. Ce a putut sa faca fosta asistenta tv

Playtech Playtech,
Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost trimis in spatele gratiilor. Ce a putut sa faca fosta asistenta tv

Viata lui Alex Bodi s-a schimbat enorm de mult in ultimele doua zile. Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a auzit vestea ca fostul sot a ajuns in spatele gratiilor? Aceasta sigur se astepta ca tot cosmarul afaceristului sa se incheie. Reactiei Biancai Dragusanu la auzul vestii ca Bodi ramane dupa gratii pentru 24 . continuă pe Playtech

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost ridicat de mascati. Incredibil ce a putut sa spuna

Bianca Dragusanu, aflata in Dubai, a avut o prima reactie dupa ce a aflat din presa ca fostul ei sot, Alex Bodi, este cercetat pentru proxenetism si santaj. Bianca Dragusanu a marturisit apropiatilor ca este extrem de trista si ca este alaturi cu gandul de fostul ei sot. Bianca Dragusanu, socata de ce i se .

Reactia Biancai Dragusanu dupa arestul fostului sot: Sunt convinsa ca se va dovedi ca este...

Fostul sot al Biancai Dragusanu, afaceristul Alex Bodi, a fost retinut pentru proxentism. Milionarul a fost ridicat de mascati in timpul unor ample perchezitii. Dupa gratii a ajuns si nasul de cununie a lui Bodi, interlopul sibian, Tamplaru, banuit ca el ar fi capul retelei. Antena 3 a obtinut in exclusivitate declaratia unui barbat care a fost in conflict cu interlopii, alaturi de care ar opera Alex Bodi, asta in vreme ce poza intr-un respectabil om de afaceri.

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri bomba despre cuplul Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a aflat acum despre cei doi

Adriana Bahmuteanu vorbeste despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce a aflat vedeta despre ei si ce spune despre cel mai controversat fost cuplu din showbiz-ul din Romania? Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri despre fostul cuplu. Ce spune despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Ironia face ca ucenicul sa-si intreaca maestrul in noua ecuatia a fostului cuplu.

Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Fostul sot al Biancai Dragusanu, locotenentul nasului intr-un dosar de proxenetism

Fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi, este retinut timp de 24 de ore, o decizie luata in aceasta seara, dupa ce miercuri dimineata acesta a fost ridicat de mascati.

Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum

Desi sunt despartiti, Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum fosta sotie a milionarului din Medias?! Bianca Dragusanu, gest incredibil dupa ce fostul sot a fost arestat Alex Bodi a fost ridicat, astazi, de mascati chiar din vila .

Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut. Eu am si dovezi

Dupa ce fostul ei sot a fost retinut joi seara pentru 29 de zile, Bianca Dragusanu a rabufnit. Aceasta a facut dezvaluiri uimitoare pe pagina sa personala de Instagram. Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut Bianca Dragusanu este implicata din nou intr-un scandal. Blondina a spus pe pagina personala de .

Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova, dupa ce Alex Bodi a fost retinut de Politie. Incredibil ce au facut

Cum se raporteaza fosta si actuala la noua postura in care se afla barbatul pe care ambele l-a avut? Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova dupa ce afaceristul a ajuns pe mana Politiei? Reactia femeilor din viata lui Alex Bodi, dupa ce a fost retinut de Politie Soarele a apus de tot pe .

EXCLUSIV Amor ca in telenovele! Cum au incercat Alex Bodi si rusoaica lui sa o insele pe Bianca Dragusanu: S-a prefacut ca le face jocul! Ce a urmat

Detalii halucinante din trio-ul anului ies la iveala. Fostul sot al Biancai Dragusanu ar fi incercat sa o pacaleasca pe blondina apeland chiar la rivala de moarte a acesteia. Alex s-a folosit de Daria ca sa o convinga pe Bianca de iubirea lui Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa se fi terminat .

Cati ani de inchisoare risca Alex Bodi pentru acuzatiile care i se aduc

Alex Bodi, fost sot al Biancai Dragusanu, ar putea risca cativa ani de inchisoare pentru acuzatiile care i se aduc. El a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri dimineata a fost condus la audieri la.

Bianca Dragusanu pleaca din tara. Decizia fara precedent dupa despartirea de Alex Bodi

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a ajuns la final. Mai ales dupa ce acesta a decis sa se indrepte spre Daria Radionova. Telenovela a luat sfarsit, iar Bianca a decis sa lase totul in urma, definivit. Bianca Dragusanu pleaca definitiv in Dubai Dupa multele scandaluri si batai, Bianca Dragusanu se pare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )