Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova, dupa ce Alex Bodi a fost retinut de Politie. Incredibil ce au facut

Playtech Playtech,
Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova, dupa ce Alex Bodi a fost retinut de Politie. Incredibil ce au facut

Cum se raporteaza fosta si actuala la noua postura in care se afla barbatul pe care ambele l-a avut? Cum au reactionat Bianca Dragusanu si Daria Radionova dupa ce afaceristul a ajuns pe mana Politiei? Reactia femeilor din viata lui Alex Bodi, dupa ce a fost retinut de Politie Soarele a apus de tot pe . continuă pe Playtech

Ce face Bianca Dragusanu, in timp ce Alex Bodi se afla in fata magistratilor. Chiar ea a recunoscut. Declaratii uimitoare

Alex Bodi se afla in fata magistratilor pentru a afla daca va fi arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, timp in care Bianca Dragusanu face declaratii uimitoare despre ce se intampla acum. Bianca Dragusanu se rasfata in stil mare in timp ce Alex Bodi asteapta sa afle daca judecatorii vor decide sau nu arestarea .

Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum

Desi sunt despartiti, Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum fosta sotie a milionarului din Medias?! Bianca Dragusanu, gest incredibil dupa ce fostul sot a fost arestat Alex Bodi a fost ridicat, astazi, de mascati chiar din vila .

Bianca Dragusanu pleaca din tara. Decizia fara precedent dupa despartirea de Alex Bodi

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a ajuns la final. Mai ales dupa ce acesta a decis sa se indrepte spre Daria Radionova. Telenovela a luat sfarsit, iar Bianca a decis sa lase totul in urma, definivit. Bianca Dragusanu pleaca definitiv in Dubai Dupa multele scandaluri si batai, Bianca Dragusanu se pare .

S-a aflat! Ce face, de fapt, Bianca Dragusanu in Dubai si cu cine se petrece dupa despartirea de Alex Bodi. Detalii bomba

Bianca Dragusanu se bucura de viata dupa despartirea de Alex Bodi. Aceasta si-a schimbat perspectiva si-si acorda mai multa atentie, in timpul in care Bodi se afiseaza cu Daria Radionova in grupul select de pieteni din Capitala. Cu cine petrece timpul designer-ul la Dubai? Cu cine petrece timpul Bianca Dragusanu? Distractie si afaceri in Dubai .

EXCLUSIV Amor ca in telenovele! Cum au incercat Alex Bodi si rusoaica lui sa o insele pe Bianca Dragusanu: S-a prefacut ca le face jocul! Ce a urmat

Detalii halucinante din trio-ul anului ies la iveala. Fostul sot al Biancai Dragusanu ar fi incercat sa o pacaleasca pe blondina apeland chiar la rivala de moarte a acesteia. Alex s-a folosit de Daria ca sa o convinga pe Bianca de iubirea lui Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa se fi terminat .

Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si cum arata ea inainte de operatiile estetice. De nerecunoscut

Daria Radionova a devenit cunoscuta datoita lui Alex Bodi, iar desi apare in peisaj destul de des nimeni nu stie multe detalii despre ea. Cine este si cum arata inainte de operatiile estetice? Cine este Daria Radionova? Cum arata inainte de operatiile estetice? Multi se intreaba cum a reusit Daria Radionova sa ajunga in anturajul .

Alex Bodi nu sufera dupa Bianca Dragusanu. A aparut deja in bratele altei femei

Alex Bodi a dat-o uitarii pe celebra lui fosta sotie. Afaceristul a inlocuit-o la scurta vreme dupa ce au anuntat din nou o despartire. Barbatul a aparut deja in bratele altei femei. Cine este? Alex Bodi, in bratele altei femei la scurta vreme de despartirea de Bianca Dragusanu Alex Bodi si-a asumat relatia cu cea .

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri bomba despre cuplul Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a aflat acum despre cei doi

Adriana Bahmuteanu vorbeste despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce a aflat vedeta despre ei si ce spune despre cel mai controversat fost cuplu din showbiz-ul din Romania? Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri despre fostul cuplu. Ce spune despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Ironia face ca ucenicul sa-si intreaca maestrul in noua ecuatia a fostului cuplu.

Fosta sotie a lui Augustin Viziru o ataca dur pe Bianca Dragusanu: Pestele nelipsit din stilul ei de viata!

Dezvaluirile facute de procurorii DIICOT despre Alex Bodi au starnit tot felul de reactii in mediul online. Printre vedetele care au avut ceva de spus in legatura cu asta se numara si Oana Mares. Fosta sotie a lui Augustin Viziru o ataca dur pe Bianca Dragusanu. Iata ce a postat pe pagina sa de Facebook .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )