Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prima reactie a BNR dupa noul atac al premierului Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Prima reactie a BNR dupa noul atac al premierului Mihai Tudose

Atacul premierului Mihai Tudose la adresa BNR, in interviul acordat in exclusivitate pentru emisiunea Income Magazine, de la Antena 3, nu a ramas fara ecou. Citeste si: Tudose, atac dur la BNR: M-am. continuă pe Antena3

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput. In fata Palatului Victoria se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput la ora 11. 00, la Palatul Victoria. La discutii participa si reprezentanti ai unor organizatii aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat lui Tudose o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale, transmite Agerpres.

Mihai Tudose, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa fie mai calm: Nu avem autostrazi, nu avem spitale si vrem sa fim calmi! Ministrii sensibili sa isi scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat sambata, la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Eu cred ca cine e calm pe anumite zone, nu intelege ce se intampla. Daca vrem sa fim calmi ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care vor sa fie calmi. Eu nu pot sa fiu calm. N-avem spitale si vrem sa fim calmi, a afirmat premierul, adaugand ca, daca anumiti ministri s-au plans liderului PSD de temperamentul sau, acestia nu au decat sa-si scrie demisia.

Prima reactie a autoritatilor dupa fuga din tara a lui Radu Mazare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fugit din tara. Acesta a anuntat ca nu se va mai intoarce pana nu va avea o justitie onesta si ca cere azil politic in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )