Libnet.ro
UNICEF

09:17

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set. continuă pe Online Sport

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady, in turul 1 la Australian Open. Ce probleme medicale a avut romancame medicale

Simona Halep Jennifer Brady Live Video, in turul 1 la Australian Open. Partida programata marti, 21 ianuarie, la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poat fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci. UPDATE: Simona .

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Simona Halep - Jennifer Brady: Organizatorii au anuntat ora meciului

Partida Simona Halep - Jennifer Brady va deschide sesiunea de seara pe Margaret Court Arena in ziua a doua a primului turneu de Mare Slem al anului. Asta inseamna ca fanii tenisului din Romania vor putea urmari debutul Simonei la Australian Open 2020, marti dimineata, de la ora 10.

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute.

Nebunie la Australian Open! Incredibil ce scrie pe adidasii Simonei Halep (FOTO)

Simona Halep a invins-o marti la Australian Open 2020 contra lui Jennifer Brady si s-a calificat in turul doi, dupa o victorie entuziasmanta: 7-6, 6-1.

Digisport: Detaliul surprins de australieni: ce scrie pe adidasii Simonei Halep

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020 contra lui Jennifer Brady si s-a calificat in turul doi, dupa o victorie entuziasmanta: 7-6, 6-1. Sportiva noastra a purtat un nou echipament de la sponsorul tehnic, dar si o pereche de adidasi personalizati.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )