Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prima reactie a Deliei dupa ce a aflat ca sora ei este din nou insarcinata

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Deliei dupa ce a aflat ca sora ei este din nou insarcinata

Vestea ca va deveni mama pentru a doua oara a bucurat-o foarte tare pe Oana Matache, dar la fel de entuziasmati au fost si ceilalti membri ai familiei. Delia are o relatie apropiata cu sora ei si a marturisit c?. continuă pe Antena3

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

Principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare are 21 de ani si este din Ruse. Foto cu suspectul

Severin Nadezhdov Krasimirov, in varsta de 21 de ani si care este din localitatea bulgara Ruse, este principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, relateaza site-ul local de stiri.

Prima reactie din PSD dupa inregistrarile cu Tutuianu: Sunt inmarmurit

Secretarul general-adjunct, Codrin Stefanescu este primul PSD-ist care a reactionat dupa aparitia inregistrarilor in care Adrian Tutuianu, vicepresedinte al PSD si al Senatului, ii jignea pe unii colegi si vorbea despre cat de jos a ajuns partidul.

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,.

Stranepotul lui Hitler a fost parasit de logodnica dupa ce femeia a aflat cine este

Fratii Alexander, Brian si Louis Stuart-Houston au incercat pe cat posibil sa tina ascuns faptul ca sunt ultimele rude in viata ale lui Adolf Hitler. in primul interviu acordat prima oara dupa un.

Prima reactie a Bisericii dupa nfrngerea de la referendumul pentru interzicerea casatoriilor gay: Un succes nedeplin / Atitudinea romnilor trebuie respectata si analizata

Biserica Ortodoxa Romana vorbeste, intr-o prima reactie dupa ce referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale nu a intrunit cvorumul pentru a fi validat, despre un succes nedeplin si afirma ca atitudinea pe care romanii si-au asumat-o, prin participare la vot sau prin neprezentare la vot, trebuie respectata si analizata, iar democratia bazata pe libertatea civica trebuie cultivata mai intens prin informare corecta si permanenta privind tema dezbatuta public.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )