Libnet.ro
UNICEF

09:30

PRIMA REACTIE din politica interna dupa REZULTATELE ALEGERILOR din SUA: PRU saluta victoria lui Donald Trump

B1 B1,
PRIMA REACTIE din politica interna dupa REZULTATELE ALEGERILOR din SUA: PRU saluta victoria lui Donald Trump

Partidul Romania Unita a avut prima reactie din politica interna fata de noul presedinte al Americii, informeaza Stiri pe Surse. PRU a emis un comunicat in care saluta victoria in cursa. continuă pe B1

Vedetele din America nemultumite de rezultatele alegerilor: Lady Gaga a organizat UN PROTEST impotriva lui Donald Trump

Lady Gaga a organizat un protest impotriva noului presedinte SUA Donald Trump deoarece este nemultumita de alegeri, anunta Spy News. Artista si-a organizat protestul in fata centrului de afaceri.

Traian Basescu comenteaza rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA: Dupa Brexit, SUAexit! Prea mult pentru anchilozata UE

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA, atragand atentia asupra faptului ca Uniunea Europeana trebuie sa-si schimbe strategia prin care actioneaza liderii politici, altfel o vor schimba popoarele.

Aceste lucruri se vor lamuri intre cei care trebuie sa lamureasca - prima reactie a lui Iohannis, intrebat despre suspiciunile de furt la votul privind majorarile salariale (VIDEO)

Eu sunt pozitiv si astept legea la promulgare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Parlamentul a adoptat luni in Camera Deputatilor legea majorarii salariilor pentru profesori si.

Ce decizie a luat FBI in cazul emailuri-lor candidatei democrate, Hillary Clinton. Anuntul ar putea afecta rezultatele alegerilor prezidentiale

Biroul Federal de Investigatii FBI) isi mentine recomandarea de a nu o pune sub acuzare pe Hillary Clinton in afacerea e-mailurilor sale, dupa ce a examinat un nou lot de mesaje electronice .

Hillary Clinton, prima reactie dupa infrangerea in alegerile prezidentiale: L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra. Trebuie sa aparam valorile americane |FOTO+VIDEO

L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra, a declarat Hillary Clinton la inceputul mesajului pentru electoratul ei, in discursul in care si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale din SUA.

America nu se va multumi cu altceva decat cu ce e mai bun! Nu vom esua in fata nimanui! Veti vedea parteneriat, nu conflict Primul discurs al lui Trump dupa castigarea alegerilor (VIDEO)

Vom fi cei mai puternici, ne vom inteleg bine cu toate natiunile si niciun american nu va fi lasat in urma, a sustinut Donald Trump in primul sau discurs de dupa alegerea sa in functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )