Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prima reactie din PSD dupa sentinta in cazul Dragnea: Este absolut ingrozitoare

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa sentinta in cazul Dragnea: Este absolut ingrozitoare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi ca sentinta in cazul liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, este absolut ingrozitoare, mentionand ca este. continuă pe Antena3

Primele reactii din PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt socat. Este absolut ingrozitor. Se cere sedinta de urgenta in partid

Au aparut primele reactii din interiorul PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Atat Catalin Radulescu, cat si.

Primele reactii din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea. Este o decizie nedreapta

Senatorul PSD Daniel Breaz sustine ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea este una nedreapta si, nefiind una definitiva, nu se poate discuta in acest moment despre o retragere a sefului PSD. La randul sau, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a declarat socat de decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea.

Baron local PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de majoritatea parlamentara

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat vineri ca sentinta primita de Liviu Dragnea nu este un lucru placut, iar acum prtidul trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara. in.

Sedinta de urgenta in PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Liderii partidului se strang in CEx la Parlament

PSD a convocat de urgenta o reuniune a Comitetului Executiv National a partidului pentru vineri la ora 16 la Parlament. Acesta sedinta vine ca urmare a condamnarii lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la.

Prima reactie a Jandarmeriei Romane in cazul jurnalistului german retinut la proteste

Jurnalistul german Paul Wagner, ridicat miercuri seara de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei, ar fi fortat dispozitivul de jandarmi, acesta fiind motivul pentru care a fost dus la sectia de politie si sanctionat cu amenda de 500 de lei,.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Gabriel Vlase, prima reactie dupa nominalizarea la sefia SIE: Am vorbit cu Dragnea inainte de a ma intalni cu Iohannis. Marian Neacsu: Presedintii coalitiei nu s-au pus de acord

Deputatul PSD Gabriel Vlase a oferit, luni, prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a propus la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Vlase a declarat ca inainte de a merge la Palatul.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Teodor Melescanu, prima reactie in cazul romancei banuite de spionaj in Rusia: Nu am discutat cu serviciile de informatii. Suntem pregatiti sa ii oferim asistenta consulara (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit miercuri prima reactie in cazul romancei acuzate de spionaj in Rusia. El a declarat ca nu a primit inca o comunicare oficiala privind retinerea Carinei .

Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, miercuri, o prima reactie despre scandalul din Republica Moldova cu privire la invalidarea mandatului primarului ales al Chisinaului, Andrei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )