Libnet.ro
UNICEF

14:30

Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

B1 B1,
Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, miercuri, o prima reactie despre scandalul din Republica Moldova cu privire la invalidarea mandatului primarului ales al Chisinaului, Andrei. continuă pe B1

Teodor Melescanu, prima reactie in cazul romancei banuite de spionaj in Rusia: Nu am discutat cu serviciile de informatii. Suntem pregatiti sa ii oferim asistenta consulara (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit miercuri prima reactie in cazul romancei acuzate de spionaj in Rusia. El a declarat ca nu a primit inca o comunicare oficiala privind retinerea Carinei .

Gabriel Vlase, prima reactie dupa nominalizarea la sefia SIE: Am vorbit cu Dragnea inainte de a ma intalni cu Iohannis. Marian Neacsu: Presedintii coalitiei nu s-au pus de acord

Deputatul PSD Gabriel Vlase a oferit, luni, prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a propus la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Vlase a declarat ca inainte de a merge la Palatul.

Sefa DNA, prima reactie dupa decizia CCR! Interviu EXPLOZIV pentru presa americana: Daca independenta procurorilor dispare, activitatea noastra devine imposibila

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut prima reactie dupa decizia decizia CCR care il obliga pe Iohannis sa o demita! Aceasta a raspuns intrebarilor jurnalistilor prestigioasei publicatii.

Protest in fata Primariei Chisinau impotriva invalidarii alegerilor: Andrei Nastase este in mijlocul protestatarilor

Cateva sute de oameni protesteaza in fata Primariei Chisinau impotriva deciziei justitiei de a invalida alegerile castigate de pro-europeanul Andrei Nastase. De altfel, primarul ales este in mijlocul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )