Libnet.ro
UNICEF

23:45

Andreea Marin, prima reactie dupa ce a fost fotografiata cu noul iubit: Nu e nimic duplicitar in a decide ca...

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, prima reactie dupa ce a fost fotografiata cu noul iubit: Nu e nimic duplicitar in a decide ca...

Andreea Marin a avut o prima reactie, pe Instagram, dupa ce a fost fotografiata in compania luiAdrian Brancoveanu, un diplomat roman in varsta de 32 de ani, cu care vedeta de. continuă pe Antena3

Bomba bombelor! Andreea Marin iubeste din nou. Imagini se senzatie cu vedeta in bratele unui barbat misterios (FOTO)

Andreea Marin este din nou indragostita. Vedeta TV a fost surprinsa de paparazzi intr-un mall din Bucuresti alaturi un barbat. Daca la prima vedere, au incercat sa pastreze aparentele unei.

Cum a reactionat Tuncay cand a aflat ca Andreea Marin are o noua relatie. Nimeni nu se astepta asa ceva din partea lui (FOTO)

Andreea Marin a luat pe toata lumea prin surprindere dupa ce a aparut cu un nou barbat de mana. Vedeta si-a facut destul de repede curaj sa se afiseze cu un nou barbat in viata sa. Paparazzi.

Prima reactie a premierului spaniol dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a negat duminica seara ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta, informeaza Reuters. Consultarea populara a fost o parodie a insesi.

Pentru prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial, Danemarca face apel la armata pentru a pazi sinagoga si ambasada Israelului din Copenhaga

Danemarca a facut apel la armata, vineri, in prima zi a sarbatorii evreiesti Yom Kippour, pentru a pazi ambasada Israelului si marea sinagoga din Copenhaga, care a fost in 2015 tinta unui atentat soldat cu un mort, scrie AFP.

Premierul Spaniei, prima declaratie dupa referendumul din Catalonia

Premierul Spaniei, Marinao Rahjoy, a negat faptul ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta. Acesta sustine ca consultarea populara a fost o o parodie a insesi esentei.

Business Report:Care sunt romanii care au strans cei mai multi bani la pensia privata;Scumpirea carburantilor aduce si majorarea tarifelor la taxi pentru prima data dupa opt ani;Romania are drumuri mai proaste decat Tanzania, Uganda sau Burundi

Dupa ce a distrus Astra Asigurari, lichidatorul vrea sa scape de propriile greseli. Un raport copiat integral din informarile date strict confidential Autoritatii de Supraveghere Financiara este folosit. Carmistin a preluat Avicola Targu Jiu si pregateste investitii de 20 de milioane de euro. Grupul agricol Carmistin, specializat in productia, procesarea si comercializarea carnii, a anuntat ca a preluat toate fermele.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a fost ales noul presedinte al International Institute of Philosophy

Profesorul Mircea Dumitru, rector al Universitatii din Bucuresti, a fost ales in cursul acestei saptamani presedinte al International Institute of Philosophy Institutul International de Filosofie), cu sediul la Paris. Votul de incredere al membrilor Institutului a fost acordat in cadrul Adunarii Generale, care a avut loc la Dubrovnik, in Croatia, cu ocazia sedintei anuale a institutului, informeaza un comunicat remis de Universitatea din Bucuresti.

Bogdan Trifan a fost ales noul presedinte al ALDE Sector 6

Bogdan Trifan a fost ales joi, 28 septembrie, presedinte al filialei ALDE Sector 6, in urma Conferintei pentru alegerea noului Birou Politic, care s-a desfasurat in prezenta a 155 de delegati din cadrul filialei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )