Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prima reactie a escrocului italian care s-a dat drept medic: Am platit bani grei

Antena3 Antena3,
Prima reactie a escrocului italian care s-a dat drept medic: Am platit bani grei

Matteo Politi, escrocul italiancu doar opt clase care s-a dat medic estetician de lux, a avut o prima reactie, dupa ce in presa a izbucnit scandalul despre situatia sa. Lucrurile despre. continuă pe Antena3

Procurorii au deschis dosar penal in rem in cazul escrocului italian, care a operat in mai multe spitale din Romania

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului Medicilor, dupa ce falsul chirurg italian a fost descoperit i.

Directia de Sanatate Publica recunoaste ca i-a dat cod de parafa italianului care s-a dat drept medic in Romania si anunta primele masuri in acest caz

Directia de Sanatate Publica reactioneaza in cazul falsului medic italian, care a ajuns sa opereze in mai multe spitale din Romania. Codul de parafa atribuit domnului Matteo Politi a fost eliberat in.

Esteticianul Adina Alberts, despre italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic: Este extrem de talentat, discutiile erau la nivel academic / Colegiul Medicilor: Nu a fost ntregistrata nicio reclamatie de la medicul estetician

Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, sustine ca Matteo Politi este extrem de talentat si ca discutiile cu el erau la nivel academic, desi nu are diplomele necesare. Colegiul Medicilor din Bucuresti precizeaza insa ca nu a fost inregistrata nicio reclamatie in cazul lui Matteo Politi, nici de la medicul estetician care a declarat in mass media ca a facut acest lucru, si nici de la vreo alta persoana. Colegiul Medicilor: Nu am eliberat niciun document care sa ii confere italianului cu 8 clase dreptul de a profesa in Romania.

Scandalul cu barbatul care s-a dat drept medic, in presa italiana

Scandalul cu barbatul care s-a dat drept medic in Romania, Matteo Politi, a ajuns sa fie cunoscut si in Italia. Mai multe ziare italiene au peluat subiectul si au scris ca Medic fals din Venetia.

Chirurgul Adina Alberts, despre italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic: Este extrem de talentat / Discutiile erau la nivel academic

Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, sustine ca Matteo Politi este extrem de talentat si ca discutiile cu el erau la nivel academic, desi nu are diplomele necesare.

Cetateanul italian care pretindea ca este doctor, prins de politisti

Cetateanul italian care pretindea ca este doctor a fost depistat, astazi, de politisti.

Ministerul Sanatatii i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns sa opereze de zeci de ori in Romania

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din Bucuresti. Barbatul, devenit doctor fara sa faca macar liceu si-a batut joc de pacienti si spitale timp de doi ani,.

Prima reactie a impostorului medic italian: Avocata mi-a zis ca am toate actele necesare pentru a profesa in Romania

Impostorul italian Matteo Politi, care isi spunea Matthew Mode, a declarat ca avocata sa i-ar fi spus ca are toate actele in regula pentru a practica medicina in Romania. Barbatul a operat timp de mai multe luni, la mai multe clinici din Capitala, dandu-se drept chirurg estetician, desi are doar opt clase si nicio calificare.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n patru clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la patru clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n mai multe clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la mai multe clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )