Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cetateanul italian care pretindea ca este doctor, prins de politisti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetateanul italian care pretindea ca este doctor, prins de politisti

Cetateanul italian care pretindea ca este doctor a fost depistat, astazi, de politisti. continuă pe Ziarul Bursa

DARIUS VALCOV: Sper sa obtinem o schimbare radicala a modului in care ROBOR este calculat

Guvernul vrea ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa schimbe radical modul in care ROBOR este calculat sau poate chiar sa-l elimine.

Procurorii au deschis dosar penal in rem in cazul escrocului italian, care a operat in mai multe spitale din Romania

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului Medicilor, dupa ce falsul chirurg italian a fost descoperit i.

Spitalul Monza reactioneaza in cazul FALSULUI MEDIC ITALIAN care opera in Romania: il dam in JUDECATA. A realizat o singura interventie, in decembrie 2018, si a avut inclusiv PARAFA ELIBERATA DE DSP

Spitalul Monza intervine in scandalul medicului italian fals ce a operat la mai multe clinici din Romania. Grupul Monza Romania anunta ca se declara parte lezata in acest caz penal si ca-l va da in.

Au aparut noi detalii socante despre escrocul italian care a operat in mai multe spitale din Romania. Barbatul facea sprancene din par pubian. Niciunul dintre numele lui nu era real

Apar noi informatii despre medicul cu 8 clase, care opera fara sa fi avut macar liceul. Valet in Italia si chirurg in Romania, avea un comportament, in sala de operatie, care a starnit suspiciuni.

Prima reactie a escrocului italian care s-a dat drept medic: Am platit bani grei

Matteo Politi, escrocul italiancu doar opt clase care s-a dat medic estetician de lux, a avut o prima reactie, dupa ce in presa a izbucnit scandalul despre situatia sa. Lucrurile despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )